2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger som “alene-mor” slutter i dag kl 21! Nøj jeg glæder mig. Det er der faktisk flere årsager til. Et er at K faktisk kommer hjem, hvilket i sig selv, bliver vidunderlig dejligt. Men det at få et andet voksent menneske i huset.. shit jeg har savnet voksen snak!! Og at hverdagen består af andet en madlavning og vasketøj. Jeg har selvfølgelig nydt hyggetiden med mine piger, men jeg må være ærlig også sige, at det er begrænset hvor meget jeg rent faktisk har siddet sammen med dem ?
Dagen i dag har været noget så kaotisk, og jeg har ikke engang været til Black friday ? Ikke at jeg har tænkt mig at bevæge mig ud i det kaos. Men 1 voksen og 2 børn går bare ikke altid op. Der er jeg heldigvis så heldig at min familie står bag mig og gang på gang reder min røv.. og det gjorde de også i dag ??
Well, jeg er lidt stille for tiden, dels fordi jeg været så træt at mine øjne lukkede kl 20.30 de sidste dage, men også fordi jeg skriver på noget, jeg kommer til at dele med jer senere hen. Det tager tid at få skrevet ned, men det ligger på hjertet og vil rigtig gerne ud. Det kommer til at være en række af indlæg, ellers drukner i bare i et meget langt indlæg?
God fredag aften ❤
Kram Hanne

Forrige 5 dage som alene-mor og en hel weekend alene
Næste Børneydelsen skal fremover deles mellem begge forældre

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

At mindske hverdagens konflikter…

Sponsoreret indlæg Når man er så stor en familie som vores, som halvdelen af tiden rummer 4 børn og 2 voksne, samt en kat og et hamster, så er alt

Bonusmor uden filter

Juletur til Berlin

K og jeg har været kærester i næsten 4 år og vi har gjort det til en tradition at tage på storby-forlænget-weekend i december måned. Væk fra stress og jag.

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har

Bonusmor uden filter

Det behøver vi ikke hjemme hos mor!

.. Det siger far vi ikke må! Regler! Der er lige så mange regler, som forældre. Når man er mor, far og barn/børn har man ofte de samme holdninger og

Bonusmor uden filter

For din eller børnens skyld?

Julen er en vigtig og hyggelig tid for mig. Den er fyldt med traditioner og stunder som minder mig om min barndom. Jeg mindes julen med glæde, og selvom jeg

Bonusmor uden filter

Når far er på øvelse

Herhjemme består familien af en mor der arbejder som planlægger på kontor og en far der er soldat. 8-16 jobs, ikke noget vildt der. Selvfølgelig kan der komme overarbejde, men

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply