2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger som “alene-mor” slutter i dag kl 21! Nøj jeg glæder mig. Det er der faktisk flere årsager til. Et er at K faktisk kommer hjem, hvilket i sig selv, bliver vidunderlig dejligt. Men det at få et andet voksent menneske i huset.. shit jeg har savnet voksen snak!! Og at hverdagen består af andet en madlavning og vasketøj. Jeg har selvfølgelig nydt hyggetiden med mine piger, men jeg må være ærlig også sige, at det er begrænset hvor meget jeg rent faktisk har siddet sammen med dem ?
Dagen i dag har været noget så kaotisk, og jeg har ikke engang været til Black friday ? Ikke at jeg har tænkt mig at bevæge mig ud i det kaos. Men 1 voksen og 2 børn går bare ikke altid op. Der er jeg heldigvis så heldig at min familie står bag mig og gang på gang reder min røv.. og det gjorde de også i dag ??
Well, jeg er lidt stille for tiden, dels fordi jeg været så træt at mine øjne lukkede kl 20.30 de sidste dage, men også fordi jeg skriver på noget, jeg kommer til at dele med jer senere hen. Det tager tid at få skrevet ned, men det ligger på hjertet og vil rigtig gerne ud. Det kommer til at være en række af indlæg, ellers drukner i bare i et meget langt indlæg?
God fredag aften ❤
Kram Hanne

Forrige 5 dage som alene-mor og en hel weekend alene
Næste Børneydelsen skal fremover deles mellem begge forældre

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

1 dag til jul – er vi klar?

Vi slipper alle tøjler i år og holder jul på landet. Jeg har ingen forventninger til juleaften og satser bare på at få en hyggelig aften. Vi har alle 4 børn, så

Bonusmor uden filter

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

Bonusmor uden filter

Når K overtager planlægningen…

Jeg lider af et kæmpe kontrol-behov. Jeg har et enormt stort behov for at have kontrollen over selv de mindste ting. Det er alt fra store fester der planlægges, til

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt,

Bonusmor uden filter

Juletur til Berlin

K og jeg har været kærester i næsten 4 år og vi har gjort det til en tradition at tage på storby-forlænget-weekend i december måned. Væk fra stress og jag.

Bonusmor uden filter

Kom-mu-ni-ka-tion er en svær ting..

Kommunikation kan være rigtig svært – både som skilsmissefamilie og som kernefamilie. Som skilsmissefamilie kan det være svært at finde balance i, hvordan, hvor ofte og meget kommunikation man skal

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply