Sommerferien – Let the show begin

Sommerferien – Let the show begin

Vores planlægning af sommerferie starter allerede i december/januar. Det gør det fordi jeg skal indgive ferie tidligt på mit job. Det er tidligt, I know. Men det er sådan det er. I år tog vi en beslutning, der kommer til at påvirke alle fremtidige år, når vi kommer til ferieplanlægning.
Vi, K og jeg, har nemlig besluttet at vi løser ferie problematikken med hver vores X. Selvfølgelig taler vi sammen om ønsker osv, og skal vi bestille en rejse skal det også gerne hænge sammen. Men i år mærkede jeg særligt at det kan tage overhånd, når der skal tages hensyn til hinanden.
At min X mand skal planlægge ferie med sine børn, efter hvordan jeg har ferie med pigerne, som er påvirket af hvordan K´ har ferie med sine børn, som er påvirket af hvordan hans X´har ferie med hendes børn og bonusbarn osv. osv. Det er så mange der skal tages hensyn til. Det kan jeg ikke forlange af min x mand.
Derfor aftaler jeg ferie med min x mand og K aftaler med hans x kone. Vi har sammen alle 6, 2 ugers ferie, så lidt plet ramte vi da 😉
Som forældre til delebørn, har vi et kæmpe ansvar i at sikre vores børn får slappet af i ferien. Vi bliver nemt grebet af lysten til at hygge og lave en masse aktiviteter med vores børn, når nu vi skal dele dem.
Vores familie er ikke anderledes end så mange andre, på det punkt. Jeg har taget mig selv flere gang i at lave en plan, uden at tænke på pigerne. At de også skal opleve en masse med far.
Pigerne har 3 ugers ferie med mig og 1 uge med deres far. Mine bonusbørn er hjemme i de 2 uger af tiden, som ligger lige midt i de 3 uger. Så der er en halv uge på hver side, hvor jeg og K er alene med pigerne. K har nogle planer, så nogle af dagene er jeg helt alene med pigerne.
Og så er det jeg har fået spørgsmålet; Så skal alle aktiviteter vel ske mens i har alle 4 børn?
Nej, det skal de ikke! Vi skal nemlig ikke presse børnene i de 2 uger, alle 4 børn er hos os. Så vi kommer til lave aktiviteter, sammen og hver for sig.
God sommer ☀
 

Forrige Trivsel i ferien handler ikke kun om at far og mor er enige
Næste Helligdage og fridage i 2019; ulige eller lige uger?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

En lille kort Update herfra..

Bloggen har været lidt forsømt, og det er der egentlig ikke en særlig grund til. Andet end at jeg har haft nogle travle dage siden årets start og hver gang

Bonusmor uden filter

Farsdag – og andre begivenheds-dage…

Vi nærmer os farsdag og for mig betyder den dag lige meget som så mange andre begivenheds-dage. Jeg elsker Valentins dag, mors – og farsdag lige så højt som fødselsdage og juleaften.

Bonusmor uden filter

Fast rutine eller freestyle?

Det er altid et puslespil at få div. familie arrangementer til at gå hånd i hånd med livet som skilsmissebarn. Både mor og far vil jo gerne, at barnet/børnene deltager

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt,

Uncategorized @da

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

Bonusmor uden filter

Kom-mu-ni-ka-tion er en svær ting..

Kommunikation kan være rigtig svært – både som skilsmissefamilie og som kernefamilie. Som skilsmissefamilie kan det være svært at finde balance i, hvordan, hvor ofte og meget kommunikation man skal

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply