Skal du have nye bryster??

Skal du have nye bryster??

Kender i det – man har sparret op til noget man har brændt for rigtig længe.
Jeg har et kæmpe ønske om 2 kosmetiske operationer – og det har jeg haft siden jeg fødte min først datter, for over 9 år siden.
Jeg fik sparret op og lagt en plan for den ene operation. Og så sker det uventede! – Min bil skulle skiftes ud! Okay fair nok – jeg kunne jo købe en meget billig bil, den bruges jo kun til arbejde, og jeg var egentlig ligeglad med hvad jeg kørte i, bare den startede hver morgen.
Dog var de omgivelser jeg befandt mig, og stadig befinder mig, ikke helt enig. Snakken lød ligepludselig på en STOR bil, altså sådan en vi alle 6 kunne være i. Bevares, jeg synes da det er lækkert at vi kun skal afsted i en´ bil, når vi skal afsted. Men jeg kunne sagtens nøjes med en lille, billig bil og så et par sidedeller mindre, eller et par mere fyldige bryster.
Jeg havde en meget lang sms korrespondance med min veninde. Hun var på min side og rigtig kreativ i hendes foreslag om, hvordan vi som familie sagtens kunne klare os med 2 små biler. Jeg overvejede også at K kunne sælge hans bil og købe en stor bil. Men igen, det er også ham der ligger hus til, så det kunne jeg ikke rigtig forlange. – Selvom han helt sikkert ville få ligeså meget glæde af brysterne, som jeg ville.
Det endte sjovt nok ikke helt som jeg ønskede, men som det passede bedst til familien. Lige da valgte blev taget, ønskede jeg en del af familien meget langt væk.
Når det så er sagt, så er jeg glad for bilen. Vi har rigtig meget glæde af den og vi nyder turen mere, når vi kører sammen.

Altså, den klæder mig ikke helt så meget, som et par nye bryster ville have gjort……


 

– Men til gengæld er det muligt at holde en kæmpe fest indeni den.


 

– og så kan jeg jo altid starte til en ny sport!


Så jeg starter da bare forfra på min opsparing! – God lørdag aften 🙂

Forrige Kan jeg skifte speciallæge til mig barn uden samtykke fra samværsforælderen?
Næste S stiller forslag om delt bopæl hos skilsmissebørn

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Julen er på en og samme tid magisk og stressende. Det var den for mit vedkommende også i år. Jeg havde en vision om at nyde øjeblikket og være tilstede,

Bonusmor uden filter

Fastelavn, er mit navn…

Tiden nærmer sig og inden længe er det fastelavn. Vores familie er enormt traditionsbundet og jeg holder meget af de gamle traditioner., som bl.a. fastelavn. Børn der er klædt ud

Bonusmor uden filter

En glemt sok…

Hvor mange har ikke prøvet at glemme en sok, et par bukser eller en trøje hos den anden forældre? Det er da pisse irriterende hele tiden at mangle, jeg har

Bonusmor uden filter

De der X´er…

Hvad er det egentlig lige med dem… Samtaleemnet på jobbet går til tider på de der X´er. Både vores egne, men også kæresten/mandens. Der findes 2 slag x´er. Dem der

Bonusmor uden filter

Julen med delebørn

December er godt i gang og for en jule-elsker som mig,er det fantastisk at have hele 24 dage at nyde det i.. eller, jeg snød i år og startede allerede

Bonusmor uden filter

Kunsten at tie

For dem der kender mig privat, ved at jeg snakker meget og altid har en holdning til mange ting. Altid har noget at fortælle, fordi jeg mangler et filter der

1 Comment

  1. Ninna
    august 19, 18:36 Reply

    Da jeg blev skilt fra mine børns far for 10 år siden, fik jeg lidt penge for hussalg og prioriterede at få nye bryster når jeg nu skulle på dating-markedet igen, og kun havde to slappe gajoler efter flere års amning. Det var super smart, for jeg beholder vores 15 år gamle og betalte bil, så jeg havde god samvittighed over min prioritering.
    Lige indtil jeg holdt på motorvejen med røg fra motoren og en dødsdom over bilen. Nu stod den på banklån til ny bil på enlig mor indkomst. Dér ville jeg godt ha byttet babserne for en bil! Du traf det rigtige, det fornuftige og det valg I alle får glæde af. Og bryster må gerne være lange. Bare de er (cirka) lige lange 😉

Leave a Reply