Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Julen er på en og samme tid magisk og stressende. Det var den for mit vedkommende også i år.
Jeg havde en vision om at nyde øjeblikket og være tilstede, glemme det perfekte og sætte pris på det der skete. Og det gjorde jeg. Alligevel stressede jeg juleaften. Jeg havde måske slappet lidt for meget af den 23, så synes lige pludselig vasketøj, ris a la mande og pakning til overnatning steg mig til hovedet.
K og jeg har sammen besluttet at vi hvert år tager i kirken. Det har vi gjort de år, vi har været sammen. Og det gjorde vi også i år. Og der! – midt under gudstjenesten, sænkede roen sig i mig. Min skuldre blev lette og jeg blev “ligeglad”. Vi når det nok!
Og det gjorde vi! Det har været den mest afslappet juleaften længe, for mig. Og juledagene har været ligeledes. Jeg nød det hele så meget, at jeg hverken fik taget de obligatoriske billeder af børnene eller maden. Jeg slugte hele stemningen rådt og det tror jeg er en god ting at prøve. Jeg vil i hvert fald gøre det næste år også!
Når det så er sagt, så er en jul med 4 børn, en mundfuld. Det er det sikkert for alle, men især for mig. Det sætter sine spor og jeg har også været presset mange gange.
Og så er der lige det med julegaver – min bonussøn er 11 år og det eneste han virkelig går op i, er mærketøj. Jeg fik lidt ondt i maven, da der ikke rigtig kom pakker hans vej. Ikke at børnene skal overdynges, men det var meget begrænset til ham. Indtil der var 7 pakker tilbage. Så lå der en til ham. Jakken over alle jakker. Ønsket over alle ønsker. En Hilfiger jakke – det var fantastisk at se hans forståelse for penge og prisen på jakken. Hele hans mors familie har gået sammen og derfor var der ikke mere end 1 gave. Men det var bestemt også nok for ham. Så det er nok en følelse jeg må vænne mig til.. lidt men godt!
Jeg håber i har nydt dagene med jeres kære❤
Kram Hanne

Forrige Jule-fakta i de danske skilsmissefamilier
Næste Godt nyt og et tilbageblik..

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

Bonusmor uden filter

Hvornår og hvornår ikke ?

Nogen gang må man som deleforældre bide i det sure æble og accepter ting, der måske ikke helt stemmer overens med egen overbevisning. Og har jeg faktisk gjort. Det er

Bonusmor uden filter

Juletur til Berlin

K og jeg har været kærester i næsten 4 år og vi har gjort det til en tradition at tage på storby-forlænget-weekend i december måned. Væk fra stress og jag.

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har

Bonusmor uden filter

En sammenbragt familie…

Hvad er en sammenbragt familie egentlig? Hvem definere hvad en sammenbragt familie? Inden jeg selv fik min egen sammenbragte familie, var jeg overbevist om, at det mindede meget om en almindelig

Bonusmor uden filter

Min Mr. Valentin er kommet hjem…

Jeg er total sucker for alt hvad det hedder traditioner og romantik. Og de to ting sammen giver Valentins dag i mit hoved ? Eftersom K hvert år er på

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply