Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Julen er på en og samme tid magisk og stressende. Det var den for mit vedkommende også i år.
Jeg havde en vision om at nyde øjeblikket og være tilstede, glemme det perfekte og sætte pris på det der skete. Og det gjorde jeg. Alligevel stressede jeg juleaften. Jeg havde måske slappet lidt for meget af den 23, så synes lige pludselig vasketøj, ris a la mande og pakning til overnatning steg mig til hovedet.
K og jeg har sammen besluttet at vi hvert år tager i kirken. Det har vi gjort de år, vi har været sammen. Og det gjorde vi også i år. Og der! – midt under gudstjenesten, sænkede roen sig i mig. Min skuldre blev lette og jeg blev “ligeglad”. Vi når det nok!
Og det gjorde vi! Det har været den mest afslappet juleaften længe, for mig. Og juledagene har været ligeledes. Jeg nød det hele så meget, at jeg hverken fik taget de obligatoriske billeder af børnene eller maden. Jeg slugte hele stemningen rådt og det tror jeg er en god ting at prøve. Jeg vil i hvert fald gøre det næste år også!
Når det så er sagt, så er en jul med 4 børn, en mundfuld. Det er det sikkert for alle, men især for mig. Det sætter sine spor og jeg har også været presset mange gange.
Og så er der lige det med julegaver – min bonussøn er 11 år og det eneste han virkelig går op i, er mærketøj. Jeg fik lidt ondt i maven, da der ikke rigtig kom pakker hans vej. Ikke at børnene skal overdynges, men det var meget begrænset til ham. Indtil der var 7 pakker tilbage. Så lå der en til ham. Jakken over alle jakker. Ønsket over alle ønsker. En Hilfiger jakke – det var fantastisk at se hans forståelse for penge og prisen på jakken. Hele hans mors familie har gået sammen og derfor var der ikke mere end 1 gave. Men det var bestemt også nok for ham. Så det er nok en følelse jeg må vænne mig til.. lidt men godt!
Jeg håber i har nydt dagene med jeres kære❤
Kram Hanne

Forrige Jule-fakta i de danske skilsmissefamilier
Næste Godt nyt og et tilbageblik..

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Julen med delebørn

December er godt i gang og for en jule-elsker som mig,er det fantastisk at have hele 24 dage at nyde det i.. eller, jeg snød i år og startede allerede

Bonusmor uden filter

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og

Bonusmor uden filter

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på

Bonusmor uden filter

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det

Bonusmor uden filter

At mindske hverdagens konflikter…

Sponsoreret indlæg Når man er så stor en familie som vores, som halvdelen af tiden rummer 4 børn og 2 voksne, samt en kat og et hamster, så er alt

Bonusmor uden filter

Hvilke forventninger har du egentlig?

Ja, hvad forventer du egentlig af dine børn? Her tænker jeg overordnet på, hvad de selv kan, og hvad de bør kunne. Er du typen der hjælper meget eller er

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply