Noget må laves om…

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den.
Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har været sådan.. Hanne er bare altid sent på den. Jeg er sågar blevet inviteret tidligere end andre, for at sikre jeg kom til tiden… Det har aldrig rigtig fyldt i mit hoved, det bedste kommer jo altid til sidst, ikke sandt? 😉
Men den går bare ikke længere! Det er begyndt at stresse mig rigtig meget, min krop føler direkte ubehag ved, at være presset på den dårlige måde.
I dag skulle vi på tur med min datters klasse, og vi kom da også af sted. Men det var i al hast og vi glemte det ene og andet. Når min krop peaker på den måde, kan jeg ikke holde den kørende mere en time, max 1,5 på “smile and wave”. Derefter ryger jeg ned i et meget sort hul, hvor jeg både bliver ked af det og rigtig træt.. Det forbandede stress sidder stadig i kroppen på mig, og en sjælden gang glemmer jeg at passe på mig selv..
Så hvad gør i? Selvfølgelig kan jeg stå tidligere op osv. men hvad er jeres hemmelige våben, hvordan planlægger i at komme 6 ud af døren, alle i tøj, håret sat og alle ting pakket? Overdyng mig med forslag.
Imens sidder jeg i min læne stol, pænt lammet. Resten af familien (det vil sige K og alle 4 børn) er stukket af til Fårup Sommerland

 

Forrige App til delebørn - det behøver slet ikke være besværligt
Næste Drømmen om at hjælpe!

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Fødselsdag som skilsmisse barn

Min store datter har fødselsdag i dag. 11 år – så længe har jeg været mor! Det er crazy at tænke på. Jeg føler at hun vokser fra mig og

Bonusmor uden filter

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller

Bonusmor uden filter

Når det hele ramler på en’ gang

Kender i det.. man glæder sig til årsskiftet, det er ligesom en ny start. Sådan er det i hvert fald for mig. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men årsskiftet

Bonusmor uden filter

En sammenbragt familie…

Hvad er en sammenbragt familie egentlig? Hvem definere hvad en sammenbragt familie? Inden jeg selv fik min egen sammenbragte familie, var jeg overbevist om, at det mindede meget om en almindelig

Bonusmor uden filter

Husker du alenetiden med dit barn?

Jeg har hele tiden følt mig helt udenfor normalen, hvad ang. sammenbragte familier, der hersker der vist ingen tvivl om. Og jeg er af den klare overbevisning, at selvom K

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt,

3 Comments

 1. Pernille Lærke
  september 18, 06:47 Reply

  Jeg kender det alt for godt – mit issue har altid været om morgenen – der har vi altid travlt og er altid kommet ud af døren i sidste øjeblik. Jeg har aldrig gidet at stå tidligere op (elsker min søvn alt for meget) ?
  Men efter jeg har fået B som konsekvent vågner kl 06, så er jeg jo tvunget til at stå dét tidligere op, og jeg må sige at jeg elsker det. Jeg vækker M tidligere og vi har ro på om morgenen, der er tid til at vi har en lille tøj krise, der er tid til at se lidt tv til sidst, og der er tid til at vi sidder og hygger med morgenmaden sammen.
  Jeg er så også begyndt at smøre madpakker og Pakke tasker om aftenen så det sparer også tid hver morgen 🙂

 2. Julie
  september 18, 07:28 Reply

  Planlægning planlægning planlægning (noget jeg faktisk troede du var god til?). Al tøj er lagt frem dagen før sammen med børnene så de ved hvad de skal tage på. Alt der ikke er på køl er pakket ud i bilen om aftenen. Det der er på køl har fået deres egen hylde i køleskabet så man ikke er i tvivl om hvad der skal med. På rattet i bilen sættes post-it med teksten: husk mad i køleskab.
  Så er det eller bare med at vække børnene i den rækkefølge de fungerer bedst i. Jeg vækker J først for hun er længst tid om at komme i tøjet feks 🙂
  Men spørg endelig – jeg er en mester i planlægning på det område 🙂

  • bonusmorudenfilter
   september 19, 08:53 Reply

   Selvom jeg arbejder som planlægger, så fungere det ikke altid i privaten ? men super gode råd, dem tager jeg fluks til mig ❤️

Leave a Reply