Når det hele ramler på en’ gang

Når det hele ramler på en’ gang

Kender i det.. man glæder sig til årsskiftet, det er ligesom en ny start. Sådan er det i hvert fald for mig. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men årsskiftet får mig alligevel til at tænker over min situation.

Julen har vi nydt på bedst mulig måde – december forsvandt ret hurtigt. Jeg var så heldig at have mine piger en ekstra jul ❤️ Og sagt fra hjertet, det var dejligt bare at have dem. At kunne give min opmærksomhed fuldt ud til dem, det nød jeg. Nytårsaften havde vi alle 4 børn – det elsker jeg tilgengæld også helt vildt. Jeg er ikke til nytårsløjer eller fyrværkeri, men det er mine bonusbørn. Og med en stor pige der er grusomt bange for det skidt, så er det rart, den bette har nogle børn at hygge med. Nytår betyder absolut intet for mig og er 100% som børnene ønsker. Vi havde gæster, så 8 børn og 4 voksne.. vi var DONE dagen efter 😂

Vi startede året ud med lus! Fårk jeg hader de kryp. Vi kæmpede en kamp og endte i en husholdningssprit/balsam blanding og så var skidtet væk. Men 7 dage i helvede blev det til. Og vi kæmmer stadig hver dag 🙄 Jeg siger ikke det er derfor mine piger er blevet klippet kortere, men denne gang nægtede jeg dem ikke en kortere frisure 😂🙈

Udover lus, startede året også ud med en bil, det ikke virkede. En lille reparation og så skulle vi være kørende igen. Min bare r*v. Lige nu holder det gamle lig i indkørslen og venter på at komme til de evige racerbaner. Jeg blev alligevel heller ikke rigtig glad for den 🙄. Jeg var på udkig efter en lille, gammel bil, igen. Men denne gang mente banken jeg nok burde kigge efter en lidt mere holdbar løsning. Frk. Nærig her var ikke med på ideen først, men da fornuften trang ind, gik jagten på ny bil igang. Efter 7 dage med lus og en hverdag der sagde arbejde, aftensmad, kæmme/behandle og godnat, trængte jeg virkelig til at have noget mig tid igen. Men sådan en biljagt er ikke at tage fejl af. 5 stive dage, med at kigge bil hver eftermiddag/aften – det er bare ikke det jeg kalder mig tid! 5 dage er måske ikke meget, men når jeg står uden bil, så er 5 dage ca 4 dage for lang tid 😂

Jeg besluttede mig at tage fri fredag og så skulle den slutseddel altså med hjem! – og den kom den heldigvis også. En lille lækker Skoda fabia, jeg føler allerede en connection 😍

Men det er ikke nok! – der skal mere til at ødelægge årets start. Og det var min store pige der brød sammen torsdag. Øj, det øjeblik hun sad i min seng og var så ulykkelig at det eneste hun ønskede var at komme op i himlen til hendes oldemor. Det gjorde så ondt at høre, men samtidig ved jeg at både hende og jeg føler så stærkt, at når det hele ramler, så føles det så stærkt og gør så ondt. Heldigvis er vi også begge handlekraftige og da jeg ringede til hende fredag, på vej hjem med en slutseddel i hånden, så kunne jeg høre glæden i hendes stemme og det vi havde talt om aftenen før, havde hun handlet ud fra. Kniven i maven blev forvandlet til et kæmpe sug ❤️ Min “lille” pige fik løst konflikten – næsten på egen hånd.

I weekenden blev der sat punktum. Vi tager ikke i mod flere udfordringer i januar. Vi holder ferie fra problemerne og er først tilbage i februar.

God aften

Kram Hanne ❤️

Forrige Min bonusdatter løfter på min 1 årige søn og taber ham - nu har jeg ikke lyst til, at de skal være sammen
Næste #Det der kommunikationshalløj

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/copilots.family/public_html/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og ikke kun op til efterårsferien, men generelt ved fridage og ferier. Det forventes at der er lavet planer, der skal jo

Bonusmor uden filter

Fødselsdag som skilsmisse barn

Min store datter har fødselsdag i dag. 11 år – så længe har jeg været mor! Det er crazy at tænke på. Jeg føler at hun vokser fra mig og

Bonusmor uden filter

Godt nyt og et tilbageblik..

Så ramte vi årets sidste dag. Hvert år, når vi rammer denne dag, tænker jeg, at tiden flyver afsted, hurtigere end jeg kan følge med. Dette år har været en

Bonusmor uden filter

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det

Bonusmor uden filter

5 dage som alene-mor og en hel weekend alene

Da vi ramte fredag igår, faldt en lille sten fra mit hjerte. I made it! Første uge alene med pigerne. Besvares, vasketøjet flød i alle rum og jeg føler ikke

Bonusmor uden filter

2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger som “alene-mor” slutter i dag kl 21! Nøj jeg glæder mig. Det er der faktisk flere årsager til. Et er at K faktisk kommer hjem, hvilket i sig

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply