Når det hele ramler på en’ gang

Når det hele ramler på en’ gang

Kender i det.. man glæder sig til årsskiftet, det er ligesom en ny start. Sådan er det i hvert fald for mig. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men årsskiftet får mig alligevel til at tænker over min situation.

Julen har vi nydt på bedst mulig måde – december forsvandt ret hurtigt. Jeg var så heldig at have mine piger en ekstra jul ❤️ Og sagt fra hjertet, det var dejligt bare at have dem. At kunne give min opmærksomhed fuldt ud til dem, det nød jeg. Nytårsaften havde vi alle 4 børn – det elsker jeg tilgengæld også helt vildt. Jeg er ikke til nytårsløjer eller fyrværkeri, men det er mine bonusbørn. Og med en stor pige der er grusomt bange for det skidt, så er det rart, den bette har nogle børn at hygge med. Nytår betyder absolut intet for mig og er 100% som børnene ønsker. Vi havde gæster, så 8 børn og 4 voksne.. vi var DONE dagen efter 😂

Vi startede året ud med lus! Fårk jeg hader de kryp. Vi kæmpede en kamp og endte i en husholdningssprit/balsam blanding og så var skidtet væk. Men 7 dage i helvede blev det til. Og vi kæmmer stadig hver dag 🙄 Jeg siger ikke det er derfor mine piger er blevet klippet kortere, men denne gang nægtede jeg dem ikke en kortere frisure 😂🙈

Udover lus, startede året også ud med en bil, det ikke virkede. En lille reparation og så skulle vi være kørende igen. Min bare r*v. Lige nu holder det gamle lig i indkørslen og venter på at komme til de evige racerbaner. Jeg blev alligevel heller ikke rigtig glad for den 🙄. Jeg var på udkig efter en lille, gammel bil, igen. Men denne gang mente banken jeg nok burde kigge efter en lidt mere holdbar løsning. Frk. Nærig her var ikke med på ideen først, men da fornuften trang ind, gik jagten på ny bil igang. Efter 7 dage med lus og en hverdag der sagde arbejde, aftensmad, kæmme/behandle og godnat, trængte jeg virkelig til at have noget mig tid igen. Men sådan en biljagt er ikke at tage fejl af. 5 stive dage, med at kigge bil hver eftermiddag/aften – det er bare ikke det jeg kalder mig tid! 5 dage er måske ikke meget, men når jeg står uden bil, så er 5 dage ca 4 dage for lang tid 😂

Jeg besluttede mig at tage fri fredag og så skulle den slutseddel altså med hjem! – og den kom den heldigvis også. En lille lækker Skoda fabia, jeg føler allerede en connection 😍

Men det er ikke nok! – der skal mere til at ødelægge årets start. Og det var min store pige der brød sammen torsdag. Øj, det øjeblik hun sad i min seng og var så ulykkelig at det eneste hun ønskede var at komme op i himlen til hendes oldemor. Det gjorde så ondt at høre, men samtidig ved jeg at både hende og jeg føler så stærkt, at når det hele ramler, så føles det så stærkt og gør så ondt. Heldigvis er vi også begge handlekraftige og da jeg ringede til hende fredag, på vej hjem med en slutseddel i hånden, så kunne jeg høre glæden i hendes stemme og det vi havde talt om aftenen før, havde hun handlet ud fra. Kniven i maven blev forvandlet til et kæmpe sug ❤️ Min “lille” pige fik løst konflikten – næsten på egen hånd.

I weekenden blev der sat punktum. Vi tager ikke i mod flere udfordringer i januar. Vi holder ferie fra problemerne og er først tilbage i februar.

God aften

Kram Hanne ❤️

Forrige Min bonusdatter løfter på min 1 årige søn og taber ham - nu har jeg ikke lyst til, at de skal være sammen
Næste #Det der kommunikationshalløj

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Fast rutine eller freestyle?

Det er altid et puslespil at få div. familie arrangementer til at gå hånd i hånd med livet som skilsmissebarn. Både mor og far vil jo gerne, at barnet/børnene deltager

Bonusmor uden filter

Kalder alle drengemødre..

Nu er jeg biologisk mor til 2 piger. Fra jeg har været 8 år gammel, har jeg kun boet med mine 2 søstre, så jeg er på vildsom udebane når

Bonusmor uden filter

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på

Bonusmor uden filter

De der X´er…

Hvad er det egentlig lige med dem… Samtaleemnet på jobbet går til tider på de der X´er. Både vores egne, men også kæresten/mandens. Der findes 2 slag x´er. Dem der

Bonusmor uden filter

At mindske hverdagens konflikter…

Sponsoreret indlæg Når man er så stor en familie som vores, som halvdelen af tiden rummer 4 børn og 2 voksne, samt en kat og et hamster, så er alt

Bonusmor uden filter

Juletur til Berlin

K og jeg har været kærester i næsten 4 år og vi har gjort det til en tradition at tage på storby-forlænget-weekend i december måned. Væk fra stress og jag.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply