Mine ærlige tanker efter skilsmissen – Del 4

Mine ærlige tanker efter skilsmissen – Del 4

Hvad så nu?

Kære alle sammen <3 

Velkommen tilbage. Her i 4. indlæg i ”min historie” vil i kunne læse lidt om, hvad mine planer er fremover samt hvad jeg gerne vil lave når jeg er færdig med min uddannelse.
Hvis man har læst del 1, del 2 og del 3 ved man, at jeg til daglig studerer til Socialrådgiver. Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle vælge denne uddannelse eller ej. Blandt andet var jeg virkelig i tvivl om, hvorvidt jeg kunne indfinde mig med, at jeg hele tiden har en lovgivning som begrænser mig og som måske gør, at jeg ikke altid kan give den hjælp som jeg gerne vil. Omvendt tænkte jeg ”hvilken uddannelse kan jeg ellers bruge til det jeg gerne vil?” og jeg må bare erkende, at jeg ikke kunne komme i tanke om andre.
Min drøm er, at hjælp folk som behøver det, enten på den ene eller den anden måde. Der er rigtig mange mennesker i Danmark, som kæmper med ting i deres hverdag og som ikke selv ved, hvordan de skal få rettet op på det. Derfor synes jeg det er så vigtigt, at disse mennesker får den hjælp som de har brug for.
Som i nok ved, så er skilsmisse mit hjertebarn og jeg er slet ikke færdig med at arbejde på dette område, og det bliver jeg nok heller aldrig. Ingen ved hvor jeg får job når jeg er færdiguddannet, men hvis det blev indenfor skilsmisse, ville det intet gøre mig 😉
Min største karrierer drøm er helt klart at starte mit eget rådgivningsfirma for skilsmisseforældre samt for børnene selvfølgelig. Der er lang vej ingen ved om det nogensinde lykkedes, men man har vel lov at drømme!😉
Ud over at jeg skriver her på bloggen så vil jeg rigtig gerne have emnet mindre tabubelagt, hvilket jo var grunden til, at jeg i første omgang overhovedet startede alt det her. Jeg håber rigtig meget, at jeg kan få nogle flere ind og læse på bloggen, da der sikkert sidder rigtig mange rundt omkring, som nok stadig føler sig alene. Jeg vil rigtig gerne knække koden til, hvordan jeg når ud til det unge publikum. Det er jo børnene som mit hjerte banker mest for, og det er specielt disse som jeg gerne vil hjælpe. Jeg prøver rigtig meget at bruge mine sociale medier og specielt instagram, da jeg ved, at det er ret populært og at der også er børn i en ung alder der benytter denne platform. Hvis i har lyst skal i være mere end velkomne til at kigge med. Det er en genial måde at nå ud til mange mennesker på, så det håber jeg i vil hjælpe med.
Billedresultat for Instagram billede
(Tryk på logoet for at gå til Instagram profil) 
Ellers så håber jeg bare at i fortsat vil læse med og at i måske også vil give en anbefaling eller to med videre. Jo mere vi hjælper hinanden jo større chance er der for at hjælpe de, som har problemer i/ med deres skilsmisse samt at få politikernes øjne op for, at der skal gøre noget mere på området!
Jeg ønsker jer alle en dejlig dag!

Kærlig hilsen

Josefine C. Christiansen <3 

Forrige Et lille valg - en stor betydning
Næste Fødselsdag som skilsmisse barn

Om forfatteren

Du vil også kunne lide

Josefine Christiansen

Mine ærlige tanker efter skilsmissen – del 3

Del 3 – anden retssag og starten på et liv i Aarhus: Kære alle sammen <3 Vi er nået til tredje del af min fortælling og denne gang skal det

Josefine Christiansen

Drømmen om at hjælpe!

Kære alle sammen ♥ Endelig et nyt indlæg ude efter en travl periode, hvor det ikke lige er blevet prioriteret så meget. Siden jeg var en lille pige, har jeg drømt

Josefine Christiansen

Mine ærlige tanker efter skilsmissen – del 2

Del 2 – psykolog og første retssag: Kære alle sammen ♥ Denne gang er vi nået til del 2 i min fortælling. Som overskriften indikerer, skal det handle om psykolog opstart

Josefine Christiansen

Mine ærlige tanker efter skilsmissen – del 1

Del 1 – tiden efter: Kære alle sammen <3  Der har måske manglet lidt personlighed eller i hvert fald måske lidt personlige tanker eller erfaringer om, hvordan det egentlig var

Ferie

Sommerferie som skilsmissebarn!

Kære alle sammen. Så er jeg hjemme fra ferie og tænker derfor det er på tide, at få skrevet et nyt indlæg til jer. Som i nok ved, er vi

Josefine Christiansen

Skilsmisse systemet..

Kære alle sammen! I dag bringer jeg et emne op, som virkelig frustrerer mig og ærlig talt gør mig ked af det! Det er sådan, at hvis to forældre ikke