Meget mærkelig famile…

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.
Jeg ønskede bl.a. et frit liv, hvor jeg var herre i eget hus. Her mener jeg, at blive mere klog på mit eget sind, således at jeg fremadrettet vidste hvad jeg ville og ikke ville.
Der blev kysset på lidt forskellige frøer, for at finde ud af, hvilket familieliv jeg ønskede. Kernefamilien var jo ligesom ikke en mulighed, så jeg måtte finde ud af hvad jeg ønskede.
Fik jeg så det jeg ønskede? Ja, det gjorde jeg.
Var det som jeg havde forestillet mig? Nej, slet ikke.
Det betyder også at jeg har været nød til at arbejde med mig selv, samtidig med at jeg har haft en sammenbragt familie at arbejde med. Nemt har det ikke været. Og det er det faktisk stadig ikke. Jeg tror egentlig aldrig det bliver nemt med en sammenbragt familie. Men jeg bestemte mig, da jeg blev syg med stress, at vi som familie var nød til at ryste posen og finde den vej, vi alle kunne se os gå ned ad, sammen og hver for sig.
Derfor er vi faktisk, som det ser ud nu, 2 familier i en’. Og det fungere for os. For mig. Det betyder også at vi har en vis frihed. Og det var lige præcis det jeg manglede i mit liv som sammenbragt familie.
Vi har aktivt valgt at jeg kan gøre med pigerne, hvad vi end har lyst til. Og K kan gøre det samme med hans 2 børn. Vi må tage alene tid, eller fælles tid. Vi må være egoistiske og gøre ting vi drømmer om. Alene. Bare hver vores lille familie.
Jeg havde og har stadig et stort behov for at opleve ting med mine 2 piger, som kun er for os. Nogle gange er K med, andre gange er det bare os 3.
Pigerne elsker det. De elsker at være sammen som en stor familie, men også at trække os tilbage, bare dem, K og jeg, men også bare dem og jeg.
“Er det ikke synd for K’s børn, at de ikke altid oplever det samme” er et spørgsmål jeg ofte får stillet. NEJ, det er det ikke. De er lige så heldigt stillet, at de har en skøn mor og bonusfar de også oplever dejlige ting med.
Det er sådan vi kan fungere i en sammenbragt familie, og hvis ikke det kunne fungere, ville jeg være enlig mor til 2. Så meget betyder det for os.
Så gæt engang! Jeg er meget lykkelig for at have fundet en meget rummelig mand ❤

Forrige Mine ærlige tanker efter skilsmissen - del 2
Næste Gode råd fra skilsmissebørn til forældrene

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt,

Bonusmor uden filter

En masse tanker…

Jeg har længe tænkt på at starte en blog om dét, at være bonusmor. Jeg har gjort mig enormt mange overvejelser. Hvordan skal “tonen” være?, Hvordan vil de “berørte” læsere

Bonusmor uden filter

Siger du nogen gange nej – bare fordi du har lyst?

Jeg har holdt en “lille” pause fra bloggen. Det har været nødvendigt og sådan er det sommetider. Især i mit liv. Jeg har stort behov for at kunne trække stikket

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply