Kunsten at tie

Kunsten at tie

For dem der kender mig privat, ved at jeg snakker meget og altid har en holdning til mange ting. Altid har noget at fortælle, fordi jeg mangler et filter der siger; STOP! Jeg er den irriterende type, som har så meget på hjertet og søger retfærdighed hele tiden. I kender typen, alle har en i vennekredsen.

Når jeg skal holde noget igen, er hele min krop i aktion. Både fysisk og mentalt. Det er en kunst i sig selv, det kan jeg godt love jer!
Det er jo ikke kun Hanne, der har svært ved det, det er også svært i min rolle som mor og bonusmor. Især bonusmor. Vi kommer frem 2, vidt forskellige verdener.
Som barn blev jeg opdraget med, at et bad ikke tager længere tid, end at koge et æg, derfor – bad hver dag, da jeg blev pre-teenager. Tøj der sidder tæt på kroppen, skiftes hver dag osv. Det ligger dybt i mig og det har jeg selvfølgelig givet videre til mine børn. Giver det meget vasketøj? Øhh ja! Det bugner i kæmpe bunke, fucking hver dag! Men det betyder rigtig meget for mig. ( ja, jeg tænker på miljøet og vasker kun når jeg har en hel maskine, den gamle vaskemaskine er skiftet ud osv – der skulle gerne være rent vand til alle, også om 12 år)
Når mine bonusbørns forældre ikke er af samme opfattelse, og det er der nok mange der ikke er, så er det, at det koger inden i mig. Fordi jeg har alle argumenterne for, hvorfor jeg mener de bør handle anderledes – eller rettere sagt, handle som jeg er opdraget. Min mor og far har klædt mig godt på til livet, High give til dem 🙈 Jeg har altid sagt hvad jeg mente, hvis jeg ikke var enig.
Men behøver jeg sige at der skal skiftes bluse hver/hveranden dag? Eller at et bad om dagen er fornuftigt når man er pre-teenager? Eller er det fars opgave? Behøver jeg overhovedet have en holdning til det? Bare det at skrive det, for mig til at boble indeni 🙈
De seneste par måneder, har jeg fået et par over snuden, hvor jeg har trukket mig og tænkt om det var kampen værd? Jeg tænker ofte at mine børn og bonusbørn aldrig må kunne komme og bebrejde mig noget, når de bliver voksne, men kan jeg undgå det? Og er det egentlig bare en undskyldning for at komme ud med min holdning og i sidste ende, få min vilje? Jeg ved det ærlig talt ikke, men de par over snuden, fik mig til at tænke over hvor nødvendigt det er, altid at få min holdning frem. Og det er det nødvendigvis ikke. Så nu vil jeg øve mig i kunsten at tie.. altså kun i hverdags situationerne. Man skal jo starte stille og roligt 😂

Forrige Gode råd: Barnets venskaber med stor afstand mellem de 2 hjem
Næste Hvordan bliver min boligstøtte og børnebidrag med den ny lovgivning?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Julen med delebørn

December er godt i gang og for en jule-elsker som mig,er det fantastisk at have hele 24 dage at nyde det i.. eller, jeg snød i år og startede allerede

Bonusmor uden filter

Fødselsdag som skilsmisse barn

Min store datter har fødselsdag i dag. 11 år – så længe har jeg været mor! Det er crazy at tænke på. Jeg føler at hun vokser fra mig og

Bonusmor uden filter

Skal du have nye bryster??

Kender i det – man har sparret op til noget man har brændt for rigtig længe. Jeg har et kæmpe ønske om 2 kosmetiske operationer – og det har jeg

Bonusmor uden filter

Siger du nogen gange nej – bare fordi du har lyst?

Jeg har holdt en “lille” pause fra bloggen. Det har været nødvendigt og sådan er det sommetider. Især i mit liv. Jeg har stort behov for at kunne trække stikket

Bonusmor uden filter

Kalder alle drengemødre..

Nu er jeg biologisk mor til 2 piger. Fra jeg har været 8 år gammel, har jeg kun boet med mine 2 søstre, så jeg er på vildsom udebane når

Uncategorized @da

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply