Kunsten at tie

Kunsten at tie

For dem der kender mig privat, ved at jeg snakker meget og altid har en holdning til mange ting. Altid har noget at fortælle, fordi jeg mangler et filter der siger; STOP! Jeg er den irriterende type, som har så meget på hjertet og søger retfærdighed hele tiden. I kender typen, alle har en i vennekredsen.

Når jeg skal holde noget igen, er hele min krop i aktion. Både fysisk og mentalt. Det er en kunst i sig selv, det kan jeg godt love jer!
Det er jo ikke kun Hanne, der har svært ved det, det er også svært i min rolle som mor og bonusmor. Især bonusmor. Vi kommer frem 2, vidt forskellige verdener.
Som barn blev jeg opdraget med, at et bad ikke tager længere tid, end at koge et æg, derfor – bad hver dag, da jeg blev pre-teenager. Tøj der sidder tæt på kroppen, skiftes hver dag osv. Det ligger dybt i mig og det har jeg selvfølgelig givet videre til mine børn. Giver det meget vasketøj? Øhh ja! Det bugner i kæmpe bunke, fucking hver dag! Men det betyder rigtig meget for mig. ( ja, jeg tænker på miljøet og vasker kun når jeg har en hel maskine, den gamle vaskemaskine er skiftet ud osv – der skulle gerne være rent vand til alle, også om 12 år)
Når mine bonusbørns forældre ikke er af samme opfattelse, og det er der nok mange der ikke er, så er det, at det koger inden i mig. Fordi jeg har alle argumenterne for, hvorfor jeg mener de bør handle anderledes – eller rettere sagt, handle som jeg er opdraget. Min mor og far har klædt mig godt på til livet, High give til dem 🙈 Jeg har altid sagt hvad jeg mente, hvis jeg ikke var enig.
Men behøver jeg sige at der skal skiftes bluse hver/hveranden dag? Eller at et bad om dagen er fornuftigt når man er pre-teenager? Eller er det fars opgave? Behøver jeg overhovedet have en holdning til det? Bare det at skrive det, for mig til at boble indeni 🙈
De seneste par måneder, har jeg fået et par over snuden, hvor jeg har trukket mig og tænkt om det var kampen værd? Jeg tænker ofte at mine børn og bonusbørn aldrig må kunne komme og bebrejde mig noget, når de bliver voksne, men kan jeg undgå det? Og er det egentlig bare en undskyldning for at komme ud med min holdning og i sidste ende, få min vilje? Jeg ved det ærlig talt ikke, men de par over snuden, fik mig til at tænke over hvor nødvendigt det er, altid at få min holdning frem. Og det er det nødvendigvis ikke. Så nu vil jeg øve mig i kunsten at tie.. altså kun i hverdags situationerne. Man skal jo starte stille og roligt 😂

Forrige Gode råd: Barnets venskaber med stor afstand mellem de 2 hjem
Næste Hvordan bliver min boligstøtte og børnebidrag med den ny lovgivning?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Hvilke forventninger har du egentlig?

Ja, hvad forventer du egentlig af dine børn? Her tænker jeg overordnet på, hvad de selv kan, og hvad de bør kunne. Er du typen der hjælper meget eller er

Bonusmor uden filter

For din eller børnens skyld?

Julen er en vigtig og hyggelig tid for mig. Den er fyldt med traditioner og stunder som minder mig om min barndom. Jeg mindes julen med glæde, og selvom jeg

Bonusmor uden filter

En sammenbragt familie…

Hvad er en sammenbragt familie egentlig? Hvem definere hvad en sammenbragt familie? Inden jeg selv fik min egen sammenbragte familie, var jeg overbevist om, at det mindede meget om en almindelig

Bonusmor uden filter

En lille kort Update herfra..

Bloggen har været lidt forsømt, og det er der egentlig ikke en særlig grund til. Andet end at jeg har haft nogle travle dage siden årets start og hver gang

Bonusmor uden filter

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ? Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor

Bonusmor uden filter

Når K overtager planlægningen…

Jeg lider af et kæmpe kontrol-behov. Jeg har et enormt stort behov for at have kontrollen over selv de mindste ting. Det er alt fra store fester der planlægges, til

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply