Kan du leve med konstant afslutning og konstant begyndelse?

Kan du leve med konstant afslutning og konstant begyndelse?

Det er underligt at leve i det her deleliv. Med underligt mener jeg hverken dårligt eller godt.  Bare underligt.
Mit liv består af 7 dages intervaller, der gentages igen, og igen og igen. Som et vakuum, hvor tiden kun gøres op i ugernes skiften; lige uge, ulige uge. Dakdak-dakdak.
Livet, inden jeg blev skilt, der lignede dagene hinanden, de gled ligesom ud i et, hvor tiden egentlig bare blev gjort op i børnenes fødselsdage, sommerferien, foråret, der erstattede vinteren, juleaften…Så vidste jeg, at tiden gik. Stille og rolig, så gik dagene, og der skete ikke det store.
Men nu er der konstant afslutning og konstant begyndelse, konstant goddag og farvel. Hver eneste mandag gentages dette… Dakdak-dakdak.
Dagene ligner kun hinanden i 7 dage ad gangen og glider ikke længere ud i et.
Tiden kan ikke længere kun gøres op i årstider, fødselsdage, sommerferier og begyndende grå hår, men i stedet evalueres og konfronteres jeg hver eneste mandag med mit liv som en cyklus bestående af kun 2 uger.
Jeg bevæger mig aldrig fremad, for det hele er fragmenter, stilstand af øjeblikke, der er indkapslet i lige eller ulige uger; “Er det min eller din uge?”
En sælsom film, hvor jeg hele tiden starter forfra i evig gentagelse. Vel vidende, at om 7 dage, der gentager vi afskeden eller velkomsten på ny. Vi kan ikke undslippe den.
Nu er det igen søndag aften, og igen putter jeg ungerne og bruger lidt længere tid end normalt på at sludre med dem og ae deres bløde fødder.
I morgen kysser jeg dem jeg igen farvel, og forlader dem for 7 dage. Så starter mit liv med 7 dage som kæreste og uden børn – mønstret gentager sig. En uge frem, en uge tilbage – som et evigt pendul, der aldrig kommer nogle vegne.
app til delebørn

Forrige Hjælp med at forbedre kontakten ml. det offentlige og skilsmissefamilier
Næste Det er tid til et familieideal der favner bredere

Om forfatteren

Louise Lisner
Louise Lisner 76 Indlæg

Louise Lisner er skilsmissemor til 2 skønne drenge i en 7/7 ordning. Med en hverdag som alenemor i lige uger, en kæreste med 2 egne børn i ulige uger, en fortid som sammenbragt familie (med sin nuværende kæreste) og en eksmand med en ny kone er erfaringerne mange, når det angår hverdagen i skilsmissefamilien.

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Louise Lisner

Forældremøde i delefamilien – jeg glemte det vigtigste

Drengenes far og jeg har forældremøde på tirsdag. Jeg har hidtil syntes, at det var ok, at drengene havde forskellige regler i deres 2 hjem – det måtte jo ligesom være

Louise Lisner

Børnegrupper for skilsmissebørn

Jeg fandt hjælp til min søn, da han, ligesom mange andre skilsmissebørn, tumlede med spørgsmål, sorg, tanker og følelser under og efter min skilsmisse. Selvom jeg syntes, at både jeg selv

Louise Lisner

Hvordan gør I med sommerferien?

Ferietid kan udfordre os delefamilier; deleordninger, koordinering og ønsket om en sammenhængene ferie med børnene med tid til både at komme væk og finde roen hjemme. For mig og min

Louise Lisner

Hvornår må børn være alene hjemme?

Hverdagen som alene voksen med børn er berigende. Tid, hvor det bare er dem og jeg samt absolut prioritering af at bruge tiden rigtigt. Så er der begrænsningerne. At stå

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply