Julen med delebørn

December er godt i gang og for en jule-elsker som mig,er det fantastisk at have hele 24 dage at nyde det i.. eller, jeg snød i år og startede allerede omkring den 20 november. K var ikke hjemme til at sige STOP, og jeg ejer ikke selvbeherskelse når det kommer til julen ???‍♀️?

Vi/ jeg går rigtig meget op i julen og jo større mine piger, især V på 9 år bliver, jo fantastisk er det. Denne weekend, hvor feberen har haft sin magt over mig, har det været fantastik med en pige, der på eget initiativ, har bagt peber nødder 2 gang. Både til familien, men også for at støtte SOS børnebyerne. Så hun har solgt pebernødder til byens borgere ?? Er sku stolt af hendes iver for ar hjælpe andre ❤️

I dag blev juletræet hentet og pyntet ?
Selvom vi ikke holder jul hjemme, så hører et juletræ sig altså til ??
Det knap så “romantiske” ved julen, er når jeg skal dele mine børn med deres far. Bevares – han har lige så meget krav på dem som jeg har. Jeg vil bare rigtig gerne gøres deres december til den magiske tid, jeg husker fra min barndom. Min mor havde altid tid. Vi så julekalender, lavede konfekt og julepynt. Juletur i byen. Vi havde aldrig travlt – så julen for mig er så vidunderlig og magisk en tid. Det vil jeg også gerne mine piger oplever.
Jeg gør mit til det og beder til, deres far også gør det ??
I år skal jeg tilbringe juleaften med alle 4 børn. Til tider synes jeg det godt kan gå op i hat og briller, med det gave halløj. Og hvorfor egentlig give gave til dem, man enten ikke holder jul med eller ikke har det store bekendt skab til?! I min optik skal gaver gives, fordi man ønsker at forkæle den person gaven er til. Ikke fordi nogen siger man skal. Derfor har jeg også ladet min egen familie bestemme, om de vil give gave til mine bonusbørn. Det kan i nogens øre lyde som et crazy valg, men når et barn åbner en gave fra onkel tosse og siger; Tak, men hvem er det? – så mener jeg at man giver gaver fordi man skal. Og nu er det ikke fordi hverken mine piger, eller bonusbørn mangler noget som helst!!
Selv har jeg forsøgt at begrænse  mig i år, af den simple grund, at de ikke har ret mange ønsker og egentlig heller ikke vildt dyre ønsker. Måske lykkedes mig at holde budget i år?!
Hvad har i af traditioner, både når børnene er hjemme, men også  når de er hos den anden forældre? ❤️
 
Kram Hanne ?
 

Forrige Børneydelsen skal fremover deles mellem begge forældre
Næste Hvordan forenes glæde over skilsmissen og sorg over det mistede?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Kalder alle drengemødre..

Nu er jeg biologisk mor til 2 piger. Fra jeg har været 8 år gammel, har jeg kun boet med mine 2 søstre, så jeg er på vildsom udebane når

Bonusmor uden filter

Skal du have nye bryster??

Kender i det – man har sparret op til noget man har brændt for rigtig længe. Jeg har et kæmpe ønske om 2 kosmetiske operationer – og det har jeg

Uncategorized @da

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

Bonusmor uden filter

Fredag aften alene…

Med 4 børn ? Så helt alene er det ikke! Herhjemme gør K og jeg enormt meget ud af, at der skal være plads til vi begge to kan komme

Bonusmor uden filter

Farsdag – og andre begivenheds-dage…

Vi nærmer os farsdag og for mig betyder den dag lige meget som så mange andre begivenheds-dage. Jeg elsker Valentins dag, mors – og farsdag lige så højt som fødselsdage og juleaften.

Bonusmor uden filter

Når K overtager planlægningen…

Jeg lider af et kæmpe kontrol-behov. Jeg har et enormt stort behov for at have kontrollen over selv de mindste ting. Det er alt fra store fester der planlægges, til

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply