Julen med delebørn

December er godt i gang og for en jule-elsker som mig,er det fantastisk at have hele 24 dage at nyde det i.. eller, jeg snød i år og startede allerede omkring den 20 november. K var ikke hjemme til at sige STOP, og jeg ejer ikke selvbeherskelse når det kommer til julen ???‍♀️?

Vi/ jeg går rigtig meget op i julen og jo større mine piger, især V på 9 år bliver, jo fantastisk er det. Denne weekend, hvor feberen har haft sin magt over mig, har det været fantastik med en pige, der på eget initiativ, har bagt peber nødder 2 gang. Både til familien, men også for at støtte SOS børnebyerne. Så hun har solgt pebernødder til byens borgere ?? Er sku stolt af hendes iver for ar hjælpe andre ❤️

I dag blev juletræet hentet og pyntet ?
Selvom vi ikke holder jul hjemme, så hører et juletræ sig altså til ??
Det knap så “romantiske” ved julen, er når jeg skal dele mine børn med deres far. Bevares – han har lige så meget krav på dem som jeg har. Jeg vil bare rigtig gerne gøres deres december til den magiske tid, jeg husker fra min barndom. Min mor havde altid tid. Vi så julekalender, lavede konfekt og julepynt. Juletur i byen. Vi havde aldrig travlt – så julen for mig er så vidunderlig og magisk en tid. Det vil jeg også gerne mine piger oplever.
Jeg gør mit til det og beder til, deres far også gør det ??
I år skal jeg tilbringe juleaften med alle 4 børn. Til tider synes jeg det godt kan gå op i hat og briller, med det gave halløj. Og hvorfor egentlig give gave til dem, man enten ikke holder jul med eller ikke har det store bekendt skab til?! I min optik skal gaver gives, fordi man ønsker at forkæle den person gaven er til. Ikke fordi nogen siger man skal. Derfor har jeg også ladet min egen familie bestemme, om de vil give gave til mine bonusbørn. Det kan i nogens øre lyde som et crazy valg, men når et barn åbner en gave fra onkel tosse og siger; Tak, men hvem er det? – så mener jeg at man giver gaver fordi man skal. Og nu er det ikke fordi hverken mine piger, eller bonusbørn mangler noget som helst!!
Selv har jeg forsøgt at begrænse  mig i år, af den simple grund, at de ikke har ret mange ønsker og egentlig heller ikke vildt dyre ønsker. Måske lykkedes mig at holde budget i år?!
Hvad har i af traditioner, både når børnene er hjemme, men også  når de er hos den anden forældre? ❤️
 
Kram Hanne ?
 

Forrige Børneydelsen skal fremover deles mellem begge forældre
Næste Hvordan forenes glæde over skilsmissen og sorg over det mistede?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

De der X´er…

Hvad er det egentlig lige med dem… Samtaleemnet på jobbet går til tider på de der X´er. Både vores egne, men også kæresten/mandens. Der findes 2 slag x´er. Dem der

Bonusmor uden filter

Kom-mu-ni-ka-tion er en svær ting..

Kommunikation kan være rigtig svært – både som skilsmissefamilie og som kernefamilie. Som skilsmissefamilie kan det være svært at finde balance i, hvordan, hvor ofte og meget kommunikation man skal

Bonusmor uden filter

Siger du nogen gange nej – bare fordi du har lyst?

Jeg har holdt en “lille” pause fra bloggen. Det har været nødvendigt og sådan er det sommetider. Især i mit liv. Jeg har stort behov for at kunne trække stikket

Bonusmor uden filter

Farsdag – og andre begivenheds-dage…

Vi nærmer os farsdag og for mig betyder den dag lige meget som så mange andre begivenheds-dage. Jeg elsker Valentins dag, mors – og farsdag lige så højt som fødselsdage og juleaften.

Bonusmor uden filter

Fast rutine eller freestyle?

Det er altid et puslespil at få div. familie arrangementer til at gå hånd i hånd med livet som skilsmissebarn. Både mor og far vil jo gerne, at barnet/børnene deltager

Bonusmor uden filter

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply