Hvornår og hvornår ikke ?

Nogen gang må man som deleforældre bide i det sure æble og accepter ting, der måske ikke helt stemmer overens med egen overbevisning. Og har jeg faktisk gjort. Det er bestemt ikke med min gode vilje, og jeg kan til en hver tid forsvare hvorfor mig holdning er som den er… også uden at stampe i gulvet og sige; bare fordi ?
Sagen er den, at vi som forældre til børn i børnehave og skole, til tider skal deltage i møder der omhandler vores børn. Det er der egentlig ikke noget unormalt i. Der hvor udfordringen opstår er, når vi skal blive enige om, hvem der skal deltage i disse møder.
Er det mor og far til barnet der deltager? Skal bonusforældre deltage? Og hvornår går grænsen?
Som delemor og med en kæreste der er sammen med mine børn 11 ud af 14 dage, så finder jeg det helt naturligt at K deltager i vigtige møder. Jeg finder det ikke nødvendigt, jeg kan sagtens genfortælle hvad der blev sagt. Men når man bliver en sammenbragt familie, er det min overbevisning, at man skal have muligheden for at få det hele med, både det sjov og det mere alvorlige.
Når K sidder og laver lektier med en af mine piger, så betyder det mindst lige så meget for ham, at han også får at vide hvordan det så får i skolen.
Han tager gerne en dag med pigerne hjemme, hvis jeg ikke har ferie og han har. Ved sygdom holder han heller ikke tilbage.
Dog er det blevet en aftale, at vi forældre tager møderne. Hygge arrangementerne er alle inviteret med til.
Det er et emne der er gennem diskuteret og lukket ned for, i vores familie. Men jeg ved der er masser af holdninger til emnet og dem er jeg vildt interesseret i at høre.
Så skyd løs, og begrund gerne jeres holdning! ?

Forrige Når forældre går fra hinanden
Næste Fri-weekend, børnefri - kært barn har mange navne...

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og ikke kun op til efterårsferien, men generelt ved fridage og ferier. Det forventes at der er lavet planer, der skal jo

Bonusmor uden filter

En glemt sok…

Hvor mange har ikke prøvet at glemme en sok, et par bukser eller en trøje hos den anden forældre? Det er da pisse irriterende hele tiden at mangle, jeg har

Bonusmor uden filter

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller

Bonusmor uden filter

Fødselsdag som skilsmisse barn

Min store datter har fødselsdag i dag. 11 år – så længe har jeg været mor! Det er crazy at tænke på. Jeg føler at hun vokser fra mig og

Bonusmor uden filter

Hvilke forventninger har du egentlig?

Ja, hvad forventer du egentlig af dine børn? Her tænker jeg overordnet på, hvad de selv kan, og hvad de bør kunne. Er du typen der hjælper meget eller er

Bonusmor uden filter

Kom-mu-ni-ka-tion er en svær ting..

Kommunikation kan være rigtig svært – både som skilsmissefamilie og som kernefamilie. Som skilsmissefamilie kan det være svært at finde balance i, hvordan, hvor ofte og meget kommunikation man skal

2 Comments

  1. Charlotte
    oktober 31, 20:59 Reply

    Min mand deltager i mine pigers møder og hygge. Men hvad angår hans datter er jeg ikke inviteret? men han hans søn har jeg altid været involveret i som han har med en anden som ikke er bitter ?

  2. Heidi silkjær
    oktober 31, 21:50 Reply

    Hvis man kan finde ud af det forældre og bonusforældre imellem ville det vlre godt alle kunne deltage, det viser også for børnene at alle kan samarbejde. Hvis ukke man på kryds kan finde ud af det er det bedst det kun er forældre der deltager da det ellers kan give en forfærdelig masse bøvl. Men Hanne dine søde piger er jo glad for både bonus mor og far så vidt jeg kan forstå ☺ dejlig blog ellers.

Leave a Reply