Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det gjorde jeg også i den forgangne weekend.
K og jeg vågnede lørdag morgen til en weekend, helt uden planer. Det sker sjældent, at vi slet ikke skal noget. Vi er begge to ikke helt vildt gode til, at ligge på sofaen en hel dag, så denne lørdag skulle der også ske noget.
K stod ved kaffemaskinen, kiggede på mig og sagde; Jeg har ikke flere kaffebønner, skal vi ikke køre til Tyskland efter nogle? – Besvares.. Det bliver sku nogle dyre kaffebønner….. Men som sagt, så gjort og 2 timer efter, kørte bilen syd på.
Jeg nyder nu tiden i bilen, for man bliver på en eller anden måde tvunget til at snakke sammen. Vi kan ikke sidder med telefonerne eller ordne vasketøj. Vi sidder ligesom der, og kigger. Og så vælter samtalerne frem. Det er de bedste snakke vi får, på de ture vi tager.
Dog er vi også blevet forelsket i, at høre lydbog. Vi fandt bogen om Breivik, virkelig anbefalelsesværdig! Den kørte på telefonen, mens den skønne natur bare strøg forbi udenfor.
Vi tager altid lidt længere ned i Tyskland, end grænsen. Vi handler ofte i Real, som bl.a. findes i Förde Park, ca 15 minutter fra grænsen. Jeg kunne dog godt mærke, at det ikke var mere end 1 mdr. siden vi var det sidst. Vi manglede ligesom ikke rigtig noget. Så et par kasser sodavand og meget lidt slik, inkl. julekalender til børnene samt kaffe blev det til.

Da vi skulle hjem over, var klokken blevet 20, og vi kørte forbi Burger King, som ligger tæt på butikken. Og jeg skal lige lov for jeg blev imponeret! – De havde den fedeste sodavandsmaskine EVER! Tjek den lige ud


 
Der var både alm. smag, men derudover kunne vi også blande med alverdens smage, hindbær, jordbær, appelsin osv.
Mon det kommer til Danmark nogensinde?! Egentlig ikke fordi jeg kunne li´ det, men fuck jeg var fascineret!
 
Vi har allerede bestilt hotel til juleturen, som i år går til Berlin.. Vi er total fascineret af 2 verdens krig og derfor er Berlin helt perfekt. En god kombination af det vildeste jule set-up og alle historierne fra krigen.
Så hvis i ligger inde med gode råd om, hvad vi skal se, så smid lige en kommentar! 🙂
Rigtig god Torsdag aften 🙂
Kram Hanne

Forrige Kan familien blive FOR stor?
Næste Er det dit ansvar at dine børn og din kæreste trives sammen?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Sommerferien – Let the show begin

Vores planlægning af sommerferie starter allerede i december/januar. Det gør det fordi jeg skal indgive ferie tidligt på mit job. Det er tidligt, I know. Men det er sådan det

Bonusmor uden filter

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

Bonusmor uden filter

Fast rutine eller freestyle?

Det er altid et puslespil at få div. familie arrangementer til at gå hånd i hånd med livet som skilsmissebarn. Både mor og far vil jo gerne, at barnet/børnene deltager

Bonusmor uden filter

Når far er på øvelse

Herhjemme består familien af en mor der arbejder som planlægger på kontor og en far der er soldat. 8-16 jobs, ikke noget vildt der. Selvfølgelig kan der komme overarbejde, men

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har

Bonusmor uden filter

Det behøver vi ikke hjemme hos mor!

.. Det siger far vi ikke må! Regler! Der er lige så mange regler, som forældre. Når man er mor, far og barn/børn har man ofte de samme holdninger og

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply