Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det gjorde jeg også i den forgangne weekend.
K og jeg vågnede lørdag morgen til en weekend, helt uden planer. Det sker sjældent, at vi slet ikke skal noget. Vi er begge to ikke helt vildt gode til, at ligge på sofaen en hel dag, så denne lørdag skulle der også ske noget.
K stod ved kaffemaskinen, kiggede på mig og sagde; Jeg har ikke flere kaffebønner, skal vi ikke køre til Tyskland efter nogle? – Besvares.. Det bliver sku nogle dyre kaffebønner….. Men som sagt, så gjort og 2 timer efter, kørte bilen syd på.
Jeg nyder nu tiden i bilen, for man bliver på en eller anden måde tvunget til at snakke sammen. Vi kan ikke sidder med telefonerne eller ordne vasketøj. Vi sidder ligesom der, og kigger. Og så vælter samtalerne frem. Det er de bedste snakke vi får, på de ture vi tager.
Dog er vi også blevet forelsket i, at høre lydbog. Vi fandt bogen om Breivik, virkelig anbefalelsesværdig! Den kørte på telefonen, mens den skønne natur bare strøg forbi udenfor.
Vi tager altid lidt længere ned i Tyskland, end grænsen. Vi handler ofte i Real, som bl.a. findes i Förde Park, ca 15 minutter fra grænsen. Jeg kunne dog godt mærke, at det ikke var mere end 1 mdr. siden vi var det sidst. Vi manglede ligesom ikke rigtig noget. Så et par kasser sodavand og meget lidt slik, inkl. julekalender til børnene samt kaffe blev det til.

Da vi skulle hjem over, var klokken blevet 20, og vi kørte forbi Burger King, som ligger tæt på butikken. Og jeg skal lige lov for jeg blev imponeret! – De havde den fedeste sodavandsmaskine EVER! Tjek den lige ud


 
Der var både alm. smag, men derudover kunne vi også blande med alverdens smage, hindbær, jordbær, appelsin osv.
Mon det kommer til Danmark nogensinde?! Egentlig ikke fordi jeg kunne li´ det, men fuck jeg var fascineret!
 
Vi har allerede bestilt hotel til juleturen, som i år går til Berlin.. Vi er total fascineret af 2 verdens krig og derfor er Berlin helt perfekt. En god kombination af det vildeste jule set-up og alle historierne fra krigen.
Så hvis i ligger inde med gode råd om, hvad vi skal se, så smid lige en kommentar! 🙂
Rigtig god Torsdag aften 🙂
Kram Hanne

Forrige Kan familien blive FOR stor?
Næste Er det dit ansvar at dine børn og din kæreste trives sammen?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Uncategorized @da

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

Bonusmor uden filter

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og

Bonusmor uden filter

Kom-mu-ni-ka-tion er en svær ting..

Kommunikation kan være rigtig svært – både som skilsmissefamilie og som kernefamilie. Som skilsmissefamilie kan det være svært at finde balance i, hvordan, hvor ofte og meget kommunikation man skal

Bonusmor uden filter

En glemt sok…

Hvor mange har ikke prøvet at glemme en sok, et par bukser eller en trøje hos den anden forældre? Det er da pisse irriterende hele tiden at mangle, jeg har

Bonusmor uden filter

2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger som “alene-mor” slutter i dag kl 21! Nøj jeg glæder mig. Det er der faktisk flere årsager til. Et er at K faktisk kommer hjem, hvilket i sig

Bonusmor uden filter

De der X´er…

Hvad er det egentlig lige med dem… Samtaleemnet på jobbet går til tider på de der X´er. Både vores egne, men også kæresten/mandens. Der findes 2 slag x´er. Dem der

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply