Husker du alenetiden med dit barn?

Husker du alenetiden med dit barn?


Jeg har hele tiden følt mig helt udenfor normalen, hvad ang. sammenbragte familier, der hersker der vist ingen tvivl om. Og jeg er af den klare overbevisning, at selvom K og jeg har fundet sammen og danner par, så er det ikke ens betydende med at vi er en kerne-familie. Vi er 2 familier der har fundet hinanden, men vi er stadig individuelle familier også.
I hverdagen er vi ikke delt op, den kører med 110 i timen, som hos så mange andre familier. Men alligevel er vi skiller vi os ud. det gør vi ved at jeg prioritere alenetid med mine piger. Både begge piger sammen, men også tid med dem hver for sig. Præcis som jeg ville have gjort, hvis jeg boede med deres far.
Jeg har et par bekendte, hvor der er helt andre forventninger, altså at man er en familie og alt sker sammen. Det er en helt anden tilgang til det at være sammenbragt familien end min. Ikke at min er den rigtige, men det er den for mig og vores familie. jeg har brug for at få lov til at være egoistisk på mine og mine pigers vegne.
Jeg har tidligere fået spørgsmålet, om jeg så ikke også har alene tid med mine bonusbørn. Og nej, det har jeg ikke. Ikke på samme måde, som jeg har med mine egne piger. Vi kan sagtens tage en tur i centeret, men ikke på den måde, hvor mine piger ikke må komme med. Det er kun hvis de ikke er hjemme, eller ikke vil med. Jeg har ærlig talt ikke brug for alenetid med mine bonusbørn og så tror jeg heller ikke det er et behov de har. De har i hvert fald ikke givet udtryk for det. Til sidst, så er jeg også sikker på at deres forældre sørger for at de får alenetid med dem.
Studier viser faktisk, at det er ret vigtigt for børn, at have netop mor eller far på egen hånd. De får den fulde opmærksomhed. Om det er skilsmisse- eller kerne familie børn.
V tager til London med min kusine! – min “lille” pige skal til det store udland HELT UDEN MIG! Jeg husker ikke hvorfor jeg sagde ja, for lige nu er tanken om hende i et andet land, væk fra mig, meget langt væk. Men igen – min kusine har været hendes “moster” siden hun var en lille bitte pige, så de 2 har et meget stærkt bånd og når nu jeg skal sende hende ud i den store verden, er jeg helt rolig, når min kusine er med hende.
Derfor står den kommende weekend også på en overnatning med den mindste J. Vi greb chancen for mor-datter tid. Vi smutter på hotel i Frederikshavn – The Reef. Så er vi helt væk fra alt, hvad der hedder husligt arbejde, så der skulle være rig mulighed for nærvær og hygge. Det skulle være et lækkert hotel med et dejligt badeland. Om ikke andet, så er tiden med hende, det hele værd. Vi skal også ud og finde noget aftensmad, så gode fif er kærkommen 😀 Vi har et par stykker på lommen, men det er altid godt at have et par ekstra på hånden 🙂
 
Husker du at have alenetid med dit barn?
God aften! Kram Hanne
 

Forrige Man bliver jo ikke pludselig enige, bare fordi man bliver skilt
Næste Hvilke konsekvenser får den ny skilsmisse-lovgivning på min økonomi?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

En masse tanker…

Jeg har længe tænkt på at starte en blog om dét, at være bonusmor. Jeg har gjort mig enormt mange overvejelser. Hvordan skal “tonen” være?, Hvordan vil de “berørte” læsere

Bonusmor uden filter

Hvornår og hvornår ikke ?

Nogen gang må man som deleforældre bide i det sure æble og accepter ting, der måske ikke helt stemmer overens med egen overbevisning. Og har jeg faktisk gjort. Det er

Bonusmor uden filter

2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger som “alene-mor” slutter i dag kl 21! Nøj jeg glæder mig. Det er der faktisk flere årsager til. Et er at K faktisk kommer hjem, hvilket i sig

Uncategorized @da

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

Bonusmor uden filter

For din eller børnens skyld?

Julen er en vigtig og hyggelig tid for mig. Den er fyldt med traditioner og stunder som minder mig om min barndom. Jeg mindes julen med glæde, og selvom jeg

Bonusmor uden filter

Fri-weekend, børnefri – kært barn har mange navne…

Der findes rigtig mange deleordninger, nogen er til 50/50, andre 12/14 og så er der alle dem imellem.. Jeg hader at dele mine børn, men jeg gør det selvfølgelig for deres

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply