Fri-weekend, børnefri – kært barn har mange navne…

Fri-weekend, børnefri – kært barn har mange navne…

Der findes rigtig mange deleordninger, nogen er til 50/50, andre 12/14 og så er der alle dem imellem..
Jeg hader at dele mine børn, men jeg gør det selvfølgelig for deres skyld. Lige som så meget andet, ligger vi forældre vores behov til side, og mærker efter hvad der er bedst for børnene. Det kan de fleste forældre heldigvis gøre.
Hjemme hos os, hedder det 11/13. De kommer hjem til deres far, fredag efter skole og jeg henter dem så igen mandag efter skole. Hver anden jul og modsat til Nytår. Det fungere egentlig meget godt. Vi har forsøgt os med 10/4, men det kunne J på 6 år ikke, hun blev enormt ulykkelig hver gang hun var hos far. Men hun er også en rigtig mor-pige. Så det ændrede vi hurtigt tilbage.
Nyder jeg weekenden uden børn?
Ja, jeg nyder at have nogle dage, hvor jeg er Hanne, kæreste og herre over egen tid. Det tror jeg faktisk alle forældre har brug for.
I starten sad jeg fredag aften og trillede tommelfingre og talte timer til søndag, hvor pigerne igen var hjemme hos mig. Sådan er det heldigvis ikke længere.
Men jeg planlægger til gengæld de ting jeg skal, uden børn, i de weekender hvor pigerne er hos deres far. Det er yderst sjældent, at jeg laver alene-planer, når pigerne er hos mig. Jeg kan faktisk også godt finde på at takke nej, til invitationer der ligger i de weekender. Som fuldtidsarbejde mor, synes jeg det er begrænset med tid i hverdagen, så jeg sætter helt enormt stor pris på de timer, vi har sammen i weekenden.
Derudover er jeg så heldig, at K træner ishockey hver fredag og søndag aften.. Win-Win.. TOTAL alene tid.
Hvordan deler i jeres børn og hvorfor har i valgt den løsning?
God fredag aften..
Kram Hanne

Forrige Hvornår og hvornår ikke ?
Næste Kan familien blive FOR stor?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Kalder alle drengemødre..

Nu er jeg biologisk mor til 2 piger. Fra jeg har været 8 år gammel, har jeg kun boet med mine 2 søstre, så jeg er på vildsom udebane når

Bonusmor uden filter

Når det hele ramler på en’ gang

Kender i det.. man glæder sig til årsskiftet, det er ligesom en ny start. Sådan er det i hvert fald for mig. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men årsskiftet

Bonusmor uden filter

At mindske hverdagens konflikter…

Sponsoreret indlæg Når man er så stor en familie som vores, som halvdelen af tiden rummer 4 børn og 2 voksne, samt en kat og et hamster, så er alt

Bonusmor uden filter

Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og ikke kun op til efterårsferien, men generelt ved fridage og ferier. Det forventes at der er lavet planer, der skal jo

Bonusmor uden filter

Fødselsdag som skilsmisse barn

Min store datter har fødselsdag i dag. 11 år – så længe har jeg været mor! Det er crazy at tænke på. Jeg føler at hun vokser fra mig og

Bonusmor uden filter

Fredag aften alene…

Med 4 børn ? Så helt alene er det ikke! Herhjemme gør K og jeg enormt meget ud af, at der skal være plads til vi begge to kan komme

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply