Fødselsdag i familien

Fødselsdag i familien

Min mindste datter havde i går fødselsdag. 6 år! Hvor blev de lige af? – Første skole dag var i torsdags, så hun har faktisk haft mere fokus på det end fødselsdag. Så da jeg, på vej hjem fra skole i torsdags, spurgte hvad hun kunne tænke sig til morgenmad, så hun bare spørgende på mig. “Ja, du har jo fødselsdag imorgen lille skat” GUUUUUD JA! Og så var det fest i bilen..

Men inden vi nåede denne dag, har der været gjort en masse tanker omkring fødselsdagsgaver. Vi har 4 børn til sammen. Dog har vi lavet den fordeling, at K søger for gaver til hans børn og jeg til mine.
Men skal beløbet være det samme? Jeg har altid kigget på hvad de ønsker sig og købt ud fra det. Jeg har aldrig fastlagt mig på et beløb. Og ja! Som mor er det måske svært at begrænse sig til tider ( i hvert fald for mig )
Hvert år tænker jeg faktisk over det med gaver og at de måske ikke får for samme beløb. Altså mine piger og mine bonusbørn. Jeg prøver at overbevise mig selv om at det er okay, så længe de stadig ikke helt har forståelse for det med priser. Men der kommer jo helt sikkeret et tidspunkt, hvor det betyder noget. Sååå… Hvad gør i? Hvordan gør i mht. gaver generelt?
I skal ikke snydes for favorit gaven herhjemme 🙂

Forrige En masse tanker...
Næste Kan jeg skifte speciallæge til mig barn uden samtykke fra samværsforælderen?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det

Bonusmor uden filter

Kunsten at tie

For dem der kender mig privat, ved at jeg snakker meget og altid har en holdning til mange ting. Altid har noget at fortælle, fordi jeg mangler et filter der

Bonusmor uden filter

Skal du have nye bryster??

Kender i det – man har sparret op til noget man har brændt for rigtig længe. Jeg har et kæmpe ønske om 2 kosmetiske operationer – og det har jeg

Bonusmor uden filter

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ? Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor

Bonusmor uden filter

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på

Bonusmor uden filter

De der X´er…

Hvad er det egentlig lige med dem… Samtaleemnet på jobbet går til tider på de der X´er. Både vores egne, men også kæresten/mandens. Der findes 2 slag x´er. Dem der

4 Comments

 1. Dorte Meier
  august 12, 16:43 Reply

  Herhjemme får de for ens beløb 🙂 De er hhv 13-14-16 og meget pris bevidste så det er vigtigt at sol og vind bliver delt lige
  Knus Dorte

 2. Vi har fælles økonomi her os os. Så vi erfælles om gaver MEN jeg forkæler nok mine egene mere end min bonus datter.

 3. Nadia
  september 19, 11:19 Reply

  Dejlig skøn blog du har fået her Hanne – tillykke med den?
  Hjemme hos os har vi heller ikke haft fokus på at de har fået for det samme beløb (endnu). Nu er vores 10, snart 7, snart 6 og snart 4? Og der er ingen af dem endnu der har kigget på hvad de andre har fået eller sammenlignet med deres egne gaver… men det skal nok komme en dag og så kommer vi til at give for det samme beløb til dem alle.
  Ha en skøn dag❤️

Leave a Reply