Facebook gruppe – Det skilte Barn

Facebook gruppe – Det skilte Barn

Kære alle sammen ♥

Jeg har glædet mig meget til at dele denne nyhed med jer og jeg håber, helt ind til hjerte, at det bliver en succes og at alle vil hjælpe med at dele siden. Jeg har nemlig oprettet en Facebook side til skilsmissebørn. Et frirum hvor man kan dele sine oplevelser, stille spørgsmål eller bare læse med og se at man ikke er alene. Facebook siden får som udgangspunkt en aldersgrænse på 25 år. Dette er en bevidst beslutning da det skal være børnenes frirum og derfor skal forældre ikke sidde og læse med. Dog synes jeg også det er vigtigt at der er plads til lidt ældre personer, da man stadig kan have brug for at høre, at man ikke er alene og da man samtidig kan have en masse god erfaring som man kan dele med de andre i gruppen.
Jeg har i mange år haft lyst til at gøre noget mere. Jeg har drømt om at oprette samtalegrupper for børn da det ikke er noget skolerne eller daginstitutionerne vil bruge penge på. Men min uddannelse er ikke afsluttet endnu og der er ikke nok timer på et døgn lige pt. til at kunne ligge så meget ekstra tid i det. Derfor starter jeg ud med denne her Facebook gruppe og så må vi se hvad fremtiden bringer. Jeg ved hvor mange forældre der har gavn af alle de forskellige Facebook grupper der er oprettet til dem, så hvorfor skal børnene ikke have samme mulighed? 😀
Det unge publikum er dog ikke en nem målgruppe og derfor har jeg brug for hjælp. Jeg ved at det næsten ikke er muligt at ramme det meget unge publikum da der er mange som ikke må have Facebook før en vis alder. Jeg håber derfor at alle vil hjælpe med at dele siden og dens budskab så den i det mindste kan komme ud til de som er gamle nok og som virkelig kan have brug for det.
Jeg vil være administrator i gruppen og vil sørge for at reglerne overholdes, herunder at der holdes en god tone, at der ingen mobning forekommer og at alle spørgsmål som udgangspunkt får et ordentligt svar. Jeg vil dog ikke sidde og svare på alle spørgsmål eller opslag selv, da det er meningen at alle medlemmer i gruppen kan byde ind hvis de har noget på hjertet.
Jeg glæder mig til at følge med og håber at i vil tage godt imod mit initiativ.
God dag 😀
For at finde gruppen kan i søge på: Det Skilte Barn – Et frirum for skilsmissebørn.
I kan også trykke her eller finde det via min Facebook side.

Hilsen

Josefine C. Christiansen ♥

Forrige Min datter, som kalder en anden kvinde for mor
Næste Deling af børneydelser er ikke længere aktuelt

Om forfatteren

Du vil også kunne lide

Josefine Christiansen

Drømmen om at hjælpe!

Kære alle sammen ♥ Endelig et nyt indlæg ude efter en travl periode, hvor det ikke lige er blevet prioriteret så meget. Siden jeg var en lille pige, har jeg drømt

Josefine Christiansen

Skilsmisse systemet..

Kære alle sammen! I dag bringer jeg et emne op, som virkelig frustrerer mig og ærlig talt gør mig ked af det! Det er sådan, at hvis to forældre ikke

Josefine Christiansen

Mine ærlige tanker efter skilsmissen – del 3

Del 3 – anden retssag og starten på et liv i Aarhus: Kære alle sammen <3 Vi er nået til tredje del af min fortælling og denne gang skal det

Josefine Christiansen

At skulle tage det umulige valg!

Kære alle sammen ♥ I dag kan man på TV2 nyhederne læse en artikel omkring mig og det at skulle vælge mellem sin mor og far. Et valg som intet barn

Josefine Christiansen

Første indlæg på Ulige Uger

Kære alle sammen. Jeg vil gerne starte med at byde jer velkommen til bloggen her. Det sidste år har jeg blogget lidt for mig selv og nu fik jeg denne

Ferie

Sommerferie som skilsmissebarn!

Kære alle sammen. Så er jeg hjemme fra ferie og tænker derfor det er på tide, at få skrevet et nyt indlæg til jer. Som i nok ved, er vi