Et lille valg – en stor betydning

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på en stor bil – altså sådan en til 7 personer.
Da min gamle lire-kasse af en skrot bil skulle på de evige racerbaner, blev beslutningen lidt nemmere. Vi prøvede os med en stor 7 personers bil – sådan en der sluger så meget benzin at man ligger ruten efter hvor den næste tankstation ligger, sådan en som koster så meget om måneden at vi kunne rejse jorden rundt flere gange om året, hvis altså tiden var til det. Måske lidt overdrevet, men jeg ved I ved hvad jeg mener 😉
Nå, men efter 1 år med den, kom den ud for et lille “uheld” hvor jeg glemte at sætte den i gear – på en bakke 🙈 Genboen virker tilgengæld rigtig glad for hans nye drivshus…
vi købte en lidt nyere model, dog stadig med samme udgifter..
I december gik bilen i stykker – 14 måneder efter jeg købte den.. satme dyrt at have bil, når den skal skifte hvert år 🧐
Nå, frk. nærig her måtte lige tænke tingene godt igennem. Skulle vi købe en anden stor 7 personers – 3 gang er vel lykkens gang?!
Vi snakkede meget frem og tilbage herhjemme. For og imod. Det er meget begrænset hvor meget vi faktisk kører sammen, når alle 6 er samlet. Og børnene gider ikke altid med. Så pludselig gik der mere økonomi i det end bekvemmelighed om at kunne kører sammen.
Enden blev at vores eventyr med familiebil sluttede og en ny lækker og ret smart, når nu jeg selv skal sige det, bil blev købt. Sådan en fancy lille Skoda fabia, som koster absolut ingenting i noget som helst og som let kan drøne rundt i byen, hvor jeg kører mest.
Nu vi ikke længere kan køre sammen, så tror jeg ærligt talt også de dage er talte. Med 3 pre-teen tøser og teenager dreng, så kunne vi måske have nøjes med en 2 personers sportsvogn….
Knus Hanne ❤️
 

Forrige Når børnene må bestemme; Sådan vil vi gerne møde din nye kæreste
Næste Mine ærlige tanker efter skilsmissen - Del 4

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og

Bonusmor uden filter

Fastelavn, er mit navn…

Tiden nærmer sig og inden længe er det fastelavn. Vores familie er enormt traditionsbundet og jeg holder meget af de gamle traditioner., som bl.a. fastelavn. Børn der er klædt ud

Bonusmor uden filter

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det