Er det okay med alenetid i fællestid??

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og jeg.
J, den mindste, sagde den anden dag, at hun inderligt har brug for alenetid med mig. Sådan en dag hvor vi hygger, kun hende og jeg. Og selvfølgelig vil jeg have sådan en dag med hende! Og hvad skal vi så? – vi skal da se my little pony filmen! ? Nå, men det er tiden med hende, der tæller.
Min udfordring ligger i, at vi stort set aldrig har en weekend dag alene. Storesøster V er her jo altid samme tid. Men det er ikke udfordringen, for hun forstår det. Hun har selv haft sådan en dag med mig. Til tider er k nemlig på øvelse i weekenden, men det sker max 1 gang årligt.
Nej udfordringen er, at mine bonusbørn altid er her i weekenden, når pigerne også er her. Det er ikke træls og det skal ikke laves om. Det fungere nemlig rigtig godt – selvom mine piger virkelig skændes, når der kommer en 3 pige hjem ??‍♀??‍♀
Så kære bonusmødre! Kan jeg tillade mig at hive en halv dag ud af kalenderen, mens alle børnene er hjemme og sige; nu smutter j og jeg i bio, hyg jer!??
Jeg vender altid situationen om, hvordan vill det føles, hvis det var mine piger der sad tilbage med farmand, men Bonusmor tog lille Frederikke med i bio/andet spændende sted? ( far og bonusmor har ikke børn, men you know… )
Av den er svær! Hvad gør i?
God søndag skønne kvinder!

Forrige Du gætter aldrig, hvor mange forskellige slags sammenbragte familier der er
Næste Økonomisk støtte til sommerferie

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Fast rutine eller freestyle?

Det er altid et puslespil at få div. familie arrangementer til at gå hånd i hånd med livet som skilsmissebarn. Både mor og far vil jo gerne, at barnet/børnene deltager

Bonusmor uden filter

Kan familien blive FOR stor?

Jeg har altid selv været en del af en stor familie. 3 søskende og en halv søster. I bund og grund har jeg altid betragtet min halv søster, som en

Bonusmor uden filter

En sammenbragt familie…

Hvad er en sammenbragt familie egentlig? Hvem definere hvad en sammenbragt familie? Inden jeg selv fik min egen sammenbragte familie, var jeg overbevist om, at det mindede meget om en almindelig

Bonusmor uden filter

2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger som “alene-mor” slutter i dag kl 21! Nøj jeg glæder mig. Det er der faktisk flere årsager til. Et er at K faktisk kommer hjem, hvilket i sig

Bonusmor uden filter

Min Mr. Valentin er kommet hjem…

Jeg er total sucker for alt hvad det hedder traditioner og romantik. Og de to ting sammen giver Valentins dag i mit hoved ? Eftersom K hvert år er på

Bonusmor uden filter

At mindske hverdagens konflikter…

Sponsoreret indlæg Når man er så stor en familie som vores, som halvdelen af tiden rummer 4 børn og 2 voksne, samt en kat og et hamster, så er alt

3 Comments

 1. Camilla
  oktober 08, 10:52 Reply

  Ja, den er svær. Hvis dilemmaet blot var mellem dine egne børn kunne det let løses, men når man ikke vil såre bonusbørnene… Jeg tænker, at det måske kunne være en god ting at holde et familiemøde, hvor du, K og jeres børn deltog. Så kunne I bringe emnet op, og høre børnenes tanker. Tit er børn meget forstående og mere gode til selv at komme med problemløsende forslag end vi voksne lige regner med.
  Kh Camilla

 2. Ninna
  oktober 08, 10:59 Reply

  Det synes jeg bestemt godt du kan! Vi har 4 sammenbragte børn og nogen gange gør jeg noget med en af mine drenge, uden nogen andre. Andre gange tager min mand afsted med en af hans… det kan være en runde golf med drengen eller et cafebesøg med sin datter. De har også været til Rasmus Seebach koncert alene to… en julegave fra os til hende.
  Det giver aldrig anledning til problemer her, vi siger det som det er; vores børn har brug for tid alene med os. – smut du i biffen med din datter – og bed din mand om at høre sin datter om der er noget hun gerne vil bruge tid på, alene med sin far ☺️

 3. Maria Humle
  november 01, 19:24 Reply

  Hej søde, ja nu har jeg jo ikke børn, men jeg er slet ikke i tvivl om hvad jeg ville gøre. JA du kan tage alenetid med dine piger! Det du skaber er minder for livet, noget de hver især vil huske. For at det er fair kunne dig og Kenneth jo sætte jer ned og hive jeres kalender frem, lave en plan som I kan præsentere for alle fire børn som vil være fair. Én dag hygger du i bio med Josefine, så hygger Kenneth om de sidste tre med snolder og leje film. Næste ledige tidspunkt tager Kenneth en far datter tur og du hygger med de tre med film og snolder eller for den sags skyld anden aktivitet, noget de alle måske kan være med til at bestemme. Omvendt hvis det alle fire gange bliver leje film og snolder får de jo samme oplevelse og ingen bliver snydt for en tur de ikke kan komme med på. Sådan går det så på skift, så du får alenetid med dine to piger og han får med sin datter og søn, hvad I så laver på alene daten kan det ene barn jo så vælge. Jeg tænker I nok ikke behøver alenetid med hinandens børn? Men tilgengæld får I jo så hygge tid med de to papbørn uden mor eller far er hjemme og det er jo også guld værd! Ved at lægge en plan så kan alle børnene se at det bliver deres tur og de kan se hvornår, så vil der ikke være anledning til misundelse og sure miner ???

Leave a Reply