En masse tanker…

En masse tanker…

Jeg har længe tænkt på at starte en blog om dét, at være bonusmor. Jeg har gjort mig enormt mange overvejelser. Hvordan skal “tonen” være?, Hvordan vil de “berørte” læsere tage bloggen til sig?, Skriver jeg spændende nok? – Og en masse andre tanker…
Jeg tager sku springet. De tanker jeg har omkring dét at være bonusmor, fylder bare mere end tankerne om, hvad andre tænker. Og ærligt! – Så er jeg nok også nået den alder, hvor det ikke har det helt store betydning længere.
Det at være bonusmor er altså en hel del mere end “bare” at få 2 ekstra børn. Vi er helt sikkert mange i samme situation, som ikke ser tingene ens. Og det skal der være plads til. Jeg skriver her på bloggen, hvad der fylder i vores familie af dejlige oplevelser og de mere udfordrende situationer.
Med andre ord – den her blog bliver ærlig! Til tider vil i krumme tær ( Det vil jeg nok også selv ) og andre gange vil i måske bare få et lille smil på læben. Men i sidste ende, ved jeg at der er flere bonusmødre der har de præcise tanker som jeg. De er bare pisse svære at få ud, uden at bliver dømt. Men! – Jeg tager chancen og følger hjertet.

Forrige Gyldne citater om skilsmisse
Næste Fødselsdag i familien

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Sommerferien – Let the show begin

Vores planlægning af sommerferie starter allerede i december/januar. Det gør det fordi jeg skal indgive ferie tidligt på mit job. Det er tidligt, I know. Men det er sådan det

Bonusmor uden filter

1 dag til jul – er vi klar?

Vi slipper alle tøjler i år og holder jul på landet. Jeg har ingen forventninger til juleaften og satser bare på at få en hyggelig aften. Vi har alle 4 børn, så

Bonusmor uden filter

Julen med delebørn

December er godt i gang og for en jule-elsker som mig,er det fantastisk at have hele 24 dage at nyde det i.. eller, jeg snød i år og startede allerede

Bonusmor uden filter

Når K overtager planlægningen…

Jeg lider af et kæmpe kontrol-behov. Jeg har et enormt stort behov for at have kontrollen over selv de mindste ting. Det er alt fra store fester der planlægges, til

Bonusmor uden filter

En lille lyd..

Der har været lidt stille på bloggen og det er der en grund til. Faktisk flere grunde. Den ene grund er, at soldaten har været på øvelse i knap 4

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har

1 Comment

Leave a Reply