En lille lyd..

En lille lyd..

Der har været lidt stille på bloggen og det er der en grund til. Faktisk flere grunde.
Den ene grund er, at soldaten har været på øvelse i knap 4 uger. Det kræver altså sin kvinde at være alene i et stort hus, med børn der skal køres fra syd til nord og øst til vest. Samtidig med, at han har været væk, tror jeg, at jeg har været igennem den vildeste måned i meget lang tid. Den ene “bombe” sprang efter den anden. Det har været en kæmpe rutsjetur. Faktisk ikke kun for mig, også for mine piger.
Jobbet er kaotisk, fordi vi er ved at blive en del af noget stort, og som med så mange andre ting, så er der tit og ofte kaos før det bliver godt – det er en proces jeg har prøvet før, men det er altid hårdt, når der samtidig ikke er ro på hjemmefronten. Og det har der absolut ikke været.
Dee har været flere små og nu ubetydelige ting, men de har givet er lille jag i maven og skulle bearbejdes. Uden min soldat ved siden af mig, det passer ikke fruen her.
Derudover er der kommet et ekstra familiemedlem – ikke noget jeg kan fortælle så meget om endnu, først når vi alle er klar. Men det er altså noget af en ting, i hvert fald i min verden. ( og nej! Vi skal ikke have en lille baby 😂)
Heldigvis er soldaten hjemme i god behold og vi skal igen vænne os til at være 4 / 6 og ikke bare os 3 – det er altså også en omvæltning. Vaner er skabt efter 21 dage, jeg siger det bare! 🙄
Nu skal det bare blive december, så julehyggen  kan få fuld gas!
God søndag aften
Kram Hanne ❤️

Forrige Efterårsferie - hvad er jeres plan?
Næste For din eller børnens skyld?

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Fødselsdag i familien

Min mindste datter havde i går fødselsdag. 6 år! Hvor blev de lige af? – Første skole dag var i torsdags, så hun har faktisk haft mere fokus på det

Bonusmor uden filter

Min Mr. Valentin er kommet hjem…

Jeg er total sucker for alt hvad det hedder traditioner og romantik. Og de to ting sammen giver Valentins dag i mit hoved ? Eftersom K hvert år er på

Bonusmor uden filter

Juletur til Berlin

K og jeg har været kærester i næsten 4 år og vi har gjort det til en tradition at tage på storby-forlænget-weekend i december måned. Væk fra stress og jag.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply