En lille kort Update herfra..

En lille kort Update herfra..

Bloggen har været lidt forsømt, og det er der egentlig ikke en særlig grund til. Andet end at jeg har haft nogle travle dage siden årets start og hver gang jeg har ville lavet et indlæg, ja så kom noget i vejen.
Så sent som i onsdags blev jeg overmandet af et migræne anfald. Aldrig har jeg prøvet noget så ledt og smertefuldt. Jeg var klar til at føde 10 børn, bare det ville stoppe. Dum som jeg var, tog jeg på job torsdag. Jeg holdt et par timer og da jeg ville smutte hjem, smuttede jeg sku i svinget. Simpelthen af ren smerte. Fedt, midt på kontoret, så sad jeg der ??‍♀️ Både torsdag og fredag foregik efterfølgende under dynen med en lydbog. Ingen lys og så bare ligge. Forsøgte jeg at rejse mig, så sejlede jeg rundt af svimmelhed, udelukkende grundet den smerte fra hovedet. Amen, jøsse da! Og for at det ikke skal være løgn har hovedpinen luret siden, så jeg har måtte tage smertestillende for at dæmpe den ?
I dag stod den på babyshower for min søster! Hun venter en lille pige til marts ❤ Men grundet nogle komplikationer, ser vi nok babygirl inden længe ❤❤ Fårk, jeg glæder mig til titlen som moster. Vi er 2 søstre der bliver indehaver af den titel og vi bliver de sejeste af slagsen ?? Payback time på larmelegetøj og forkælelse ?sukkerchok, jeg siger det bare ?
God søndag aften herfra
Kram Hanne?

Forrige Hvordan fordeler vi huslejen for det hus, vi ikke har fået solgt efter skilsmissen?
Næste Når far er den bedste far i verden, selvom han var en dårlig kæreste

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Kalder alle drengemødre..

Nu er jeg biologisk mor til 2 piger. Fra jeg har været 8 år gammel, har jeg kun boet med mine 2 søstre, så jeg er på vildsom udebane når

Bonusmor uden filter

Fast rutine eller freestyle?

Det er altid et puslespil at få div. familie arrangementer til at gå hånd i hånd med livet som skilsmissebarn. Både mor og far vil jo gerne, at barnet/børnene deltager

Bonusmor uden filter

Min Mr. Valentin er kommet hjem…

Jeg er total sucker for alt hvad det hedder traditioner og romantik. Og de to ting sammen giver Valentins dag i mit hoved ? Eftersom K hvert år er på

Bonusmor uden filter

En lille lyd..

Der har været lidt stille på bloggen og det er der en grund til. Faktisk flere grunde. Den ene grund er, at soldaten har været på øvelse i knap 4

Bonusmor uden filter

Sommerferien – Let the show begin

Vores planlægning af sommerferie starter allerede i december/januar. Det gør det fordi jeg skal indgive ferie tidligt på mit job. Det er tidligt, I know. Men det er sådan det

Bonusmor uden filter

Når det hele ramler på en’ gang

Kender i det.. man glæder sig til årsskiftet, det er ligesom en ny start. Sådan er det i hvert fald for mig. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men årsskiftet

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply