En lille kort Update herfra..

En lille kort Update herfra..

Bloggen har været lidt forsømt, og det er der egentlig ikke en særlig grund til. Andet end at jeg har haft nogle travle dage siden årets start og hver gang jeg har ville lavet et indlæg, ja så kom noget i vejen.
Så sent som i onsdags blev jeg overmandet af et migræne anfald. Aldrig har jeg prøvet noget så ledt og smertefuldt. Jeg var klar til at føde 10 børn, bare det ville stoppe. Dum som jeg var, tog jeg på job torsdag. Jeg holdt et par timer og da jeg ville smutte hjem, smuttede jeg sku i svinget. Simpelthen af ren smerte. Fedt, midt på kontoret, så sad jeg der ??‍♀️ Både torsdag og fredag foregik efterfølgende under dynen med en lydbog. Ingen lys og så bare ligge. Forsøgte jeg at rejse mig, så sejlede jeg rundt af svimmelhed, udelukkende grundet den smerte fra hovedet. Amen, jøsse da! Og for at det ikke skal være løgn har hovedpinen luret siden, så jeg har måtte tage smertestillende for at dæmpe den ?
I dag stod den på babyshower for min søster! Hun venter en lille pige til marts ❤ Men grundet nogle komplikationer, ser vi nok babygirl inden længe ❤❤ Fårk, jeg glæder mig til titlen som moster. Vi er 2 søstre der bliver indehaver af den titel og vi bliver de sejeste af slagsen ?? Payback time på larmelegetøj og forkælelse ?sukkerchok, jeg siger det bare ?
God søndag aften herfra
Kram Hanne?

Forrige Hvordan fordeler vi huslejen for det hus, vi ikke har fået solgt efter skilsmissen?
Næste Når far er den bedste far i verden, selvom han var en dårlig kæreste

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Juletur til Berlin

K og jeg har været kærester i næsten 4 år og vi har gjort det til en tradition at tage på storby-forlænget-weekend i december måned. Væk fra stress og jag.

Bonusmor uden filter

Min Mr. Valentin er kommet hjem…

Jeg er total sucker for alt hvad det hedder traditioner og romantik. Og de to ting sammen giver Valentins dag i mit hoved ? Eftersom K hvert år er på

Bonusmor uden filter

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ? Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor

Bonusmor uden filter

Julen med delebørn

December er godt i gang og for en jule-elsker som mig,er det fantastisk at have hele 24 dage at nyde det i.. eller, jeg snød i år og startede allerede

Bonusmor uden filter

En sammenbragt familie…

Hvad er en sammenbragt familie egentlig? Hvem definere hvad en sammenbragt familie? Inden jeg selv fik min egen sammenbragte familie, var jeg overbevist om, at det mindede meget om en almindelig

Bonusmor uden filter

Kom-mu-ni-ka-tion er en svær ting..

Kommunikation kan være rigtig svært – både som skilsmissefamilie og som kernefamilie. Som skilsmissefamilie kan det være svært at finde balance i, hvordan, hvor ofte og meget kommunikation man skal

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply