En lille kort Update herfra..

En lille kort Update herfra..

Bloggen har været lidt forsømt, og det er der egentlig ikke en særlig grund til. Andet end at jeg har haft nogle travle dage siden årets start og hver gang jeg har ville lavet et indlæg, ja så kom noget i vejen.
Så sent som i onsdags blev jeg overmandet af et migræne anfald. Aldrig har jeg prøvet noget så ledt og smertefuldt. Jeg var klar til at føde 10 børn, bare det ville stoppe. Dum som jeg var, tog jeg på job torsdag. Jeg holdt et par timer og da jeg ville smutte hjem, smuttede jeg sku i svinget. Simpelthen af ren smerte. Fedt, midt på kontoret, så sad jeg der ??‍♀️ Både torsdag og fredag foregik efterfølgende under dynen med en lydbog. Ingen lys og så bare ligge. Forsøgte jeg at rejse mig, så sejlede jeg rundt af svimmelhed, udelukkende grundet den smerte fra hovedet. Amen, jøsse da! Og for at det ikke skal være løgn har hovedpinen luret siden, så jeg har måtte tage smertestillende for at dæmpe den ?
I dag stod den på babyshower for min søster! Hun venter en lille pige til marts ❤ Men grundet nogle komplikationer, ser vi nok babygirl inden længe ❤❤ Fårk, jeg glæder mig til titlen som moster. Vi er 2 søstre der bliver indehaver af den titel og vi bliver de sejeste af slagsen ?? Payback time på larmelegetøj og forkælelse ?sukkerchok, jeg siger det bare ?
God søndag aften herfra
Kram Hanne?

Forrige Hvordan fordeler vi huslejen for det hus, vi ikke har fået solgt efter skilsmissen?
Næste Når far er den bedste far i verden, selvom han var en dårlig kæreste

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Det behøver vi ikke hjemme hos mor!

.. Det siger far vi ikke må! Regler! Der er lige så mange regler, som forældre. Når man er mor, far og barn/børn har man ofte de samme holdninger og

Bonusmor uden filter

Hvilke forventninger har du egentlig?

Ja, hvad forventer du egentlig af dine børn? Her tænker jeg overordnet på, hvad de selv kan, og hvad de bør kunne. Er du typen der hjælper meget eller er

Bonusmor uden filter

Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og ikke kun op til efterårsferien, men generelt ved fridage og ferier. Det forventes at der er lavet planer, der skal jo

Bonusmor uden filter

Min Mr. Valentin er kommet hjem…

Jeg er total sucker for alt hvad det hedder traditioner og romantik. Og de to ting sammen giver Valentins dag i mit hoved ? Eftersom K hvert år er på

Bonusmor uden filter

Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Julen er på en og samme tid magisk og stressende. Det var den for mit vedkommende også i år. Jeg havde en vision om at nyde øjeblikket og være tilstede,

Bonusmor uden filter

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply