Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og ikke kun op til efterårsferien, men generelt ved fridage og ferier. Det forventes at der er lavet planer, der skal jo ske noget for børnene.
Denne gang, altså efterårsferien, har vi ingen planer. Mine piger var hos mormor og morfar fra søndag til tirsdag, da jeg skulle arbejde og K var i gang med at klargøre den øvelse han er smuttet på.
Min ferie startede onsdag, og jeg har faktisk taget mig selv i at panikke over, at vi ingen planer havde. Tanken om at lave ingenting med mine piger, skræmte mig faktisk lidt. Ikke desto mindre, var det hvad planen var. At lave ingenting. Ligge på sofaen og se film, pakket godt ind i dynerne, med bordet fyldt af sødesager.
Onsdag stod i kreativitetens tegn, og tøserne fik lavet græskar med palietter og glimmer🎃🎃
Nu skriver vi torsdag og vi snuppede en tur i bio tidligere i dag, det havde jeg lovet tøserne. Men som noget nyt, bestilte vi først billetterne ved morgenmaden. Vi gad nemlig ikke skynde os afsted for at nå det, så vi valgte den forestilling der passede ind.
Resten af dagen har foregået i et meget lamgsomt tempo og lige nu er tøserne i gang med 2 film. Udover min fødselsdag, som fejres fredag og søndag, så er planen at resten af ferien kommer til at foregå i samme langsomme tempo.
At gøre noget andet end vi plejer, er skønt. Ikke at have planer er på sin vis befriende. Prøv det – børnene vil takke jer og når de starter op i skole/institution igen, så er de godt og grundig udhvilet – som er præcis det, der er meningen med ferie 😍
Så, hvad har i brugt jeres ferie på?
 
God efterårsferie til jer 🍂🍁

Forrige
Næste En lille lyd..

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller

Bonusmor uden filter

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det

Bonusmor uden filter

Kan familien blive FOR stor?

Jeg har altid selv været en del af en stor familie. 3 søskende og en halv søster. I bund og grund har jeg altid betragtet min halv søster, som en

Bonusmor uden filter

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på

Bonusmor uden filter

5 dage som alene-mor og en hel weekend alene

Da vi ramte fredag igår, faldt en lille sten fra mit hjerte. I made it! Første uge alene med pigerne. Besvares, vasketøjet flød i alle rum og jeg føler ikke

Bonusmor uden filter

Fri-weekend, børnefri – kært barn har mange navne…

Der findes rigtig mange deleordninger, nogen er til 50/50, andre 12/14 og så er der alle dem imellem.. Jeg hader at dele mine børn, men jeg gør det selvfølgelig for deres

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply