Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og ikke kun op til efterårsferien, men generelt ved fridage og ferier. Det forventes at der er lavet planer, der skal jo ske noget for børnene.
Denne gang, altså efterårsferien, har vi ingen planer. Mine piger var hos mormor og morfar fra søndag til tirsdag, da jeg skulle arbejde og K var i gang med at klargøre den øvelse han er smuttet på.
Min ferie startede onsdag, og jeg har faktisk taget mig selv i at panikke over, at vi ingen planer havde. Tanken om at lave ingenting med mine piger, skræmte mig faktisk lidt. Ikke desto mindre, var det hvad planen var. At lave ingenting. Ligge på sofaen og se film, pakket godt ind i dynerne, med bordet fyldt af sødesager.
Onsdag stod i kreativitetens tegn, og tøserne fik lavet græskar med palietter og glimmer🎃🎃
Nu skriver vi torsdag og vi snuppede en tur i bio tidligere i dag, det havde jeg lovet tøserne. Men som noget nyt, bestilte vi først billetterne ved morgenmaden. Vi gad nemlig ikke skynde os afsted for at nå det, så vi valgte den forestilling der passede ind.
Resten af dagen har foregået i et meget lamgsomt tempo og lige nu er tøserne i gang med 2 film. Udover min fødselsdag, som fejres fredag og søndag, så er planen at resten af ferien kommer til at foregå i samme langsomme tempo.
At gøre noget andet end vi plejer, er skønt. Ikke at have planer er på sin vis befriende. Prøv det – børnene vil takke jer og når de starter op i skole/institution igen, så er de godt og grundig udhvilet – som er præcis det, der er meningen med ferie 😍
Så, hvad har i brugt jeres ferie på?
 
God efterårsferie til jer 🍂🍁

Forrige
Næste En lille lyd..

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Siger du nogen gange nej – bare fordi du har lyst?

Jeg har holdt en “lille” pause fra bloggen. Det har været nødvendigt og sådan er det sommetider. Især i mit liv. Jeg har stort behov for at kunne trække stikket

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har

Bonusmor uden filter

2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger som “alene-mor” slutter i dag kl 21! Nøj jeg glæder mig. Det er der faktisk flere årsager til. Et er at K faktisk kommer hjem, hvilket i sig

Bonusmor uden filter

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ? Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor

Bonusmor uden filter

Når far er på øvelse

Herhjemme består familien af en mor der arbejder som planlægger på kontor og en far der er soldat. 8-16 jobs, ikke noget vildt der. Selvfølgelig kan der komme overarbejde, men

Bonusmor uden filter

Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Julen er på en og samme tid magisk og stressende. Det var den for mit vedkommende også i år. Jeg havde en vision om at nyde øjeblikket og være tilstede,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply