Drømmen om at hjælpe!

Drømmen om at hjælpe!

Kære alle sammen ♥

Endelig et nyt indlæg ude efter en travl periode, hvor det ikke lige er blevet prioriteret så meget.
Siden jeg var en lille pige, har jeg drømt om, at gøre en forskel for andre. Jeg ville blive til noget, hvor jeg kunne hjælpe og gøre en forskel for nogen, som virkelig behøvede den.
Det lyder måske lidt kliche agtigt, men om ikke andet så er det sådan, jeg altid har haft det. Derfor var glæden også meget stor, da jeg for nogle måneder siden fik af vide, at jeg er blevet optaget på socialrådgiver studiet til februar.
For mig er det her en mulighed for, at gøre en forskel på et område, som ligger mig meget nært. Som socialrådgiver kan man arbejde inden for mange forskellige ting, men der er ingen tvivl om, at jeg helt klart har min største interesse inden for skilsmisse. Her til kan jeg benytte mine egne erfaringer, fra mine forældres skilsmisse og årene efter, men jeg kan også bruge de erfaringer jeg har indsamlet rundt omkring i min hverdag.
For mig betyder det rigtig meget, at folk med erfaringer benytter dem. Da jeg mødte systemet følte jeg ikke, at jeg sad over for folk som forstod mig, tværtimod. Derfor føler jeg, at når jeg har overskud og lyst til at hjælpe andre, så er det det jeg skal gøre. Det er også derfor jeg håber, at min blog på længere sigt kan nå ud til flere og at jeg på den ene eller anden måde kan gøre noget for, at der kommer mere og mere fokus på emnet skilsmisse.
Jeg håber og tror på, at vi sammen kan gøre det her til et emne som folk tør snakke om, i stedet for at det skal blive ved med at være et tabu emne. Jeg vil i hvert fald gøre mit for, at der bliver ved med at blive snakket om det og at der kommer fokus på det! Fokus på børnene! For der er ingen tvivl om, at jeg vil kæmpe børnenes sag. Det er deres tur nu og det er dem vi skal lytte til. Ikke bare lidt eller nogen gange. De skal inddrages og lyttes til, for det er ikke dem som har valgt, at deres forældre bliver skilt og derfor skal de ikke føle sig mere klemte eller glemte, end de gør i forvejen.
Jeg håber i forstår mine tanker og husk I altid må skrive, hvis I har noget I vil have jeg skriver om.

Kærlig hilsen

Josefine C. Christiansen

Forrige Noget må laves om...
Næste En glemt sok...

Om forfatteren

Du vil også kunne lide

Josefine Christiansen

Mine ærlige tanker efter skilsmissen – del 2

Del 2 – psykolog og første retssag: Kære alle sammen ♥ Denne gang er vi nået til del 2 i min fortælling. Som overskriften indikerer, skal det handle om psykolog opstart

Josefine Christiansen

Skilsmisse systemet..

Kære alle sammen! I dag bringer jeg et emne op, som virkelig frustrerer mig og ærlig talt gør mig ked af det! Det er sådan, at hvis to forældre ikke

Josefine Christiansen

At skulle tage det umulige valg!

Kære alle sammen ♥ I dag kan man på TV2 nyhederne læse en artikel omkring mig og det at skulle vælge mellem sin mor og far. Et valg som intet barn

Josefine Christiansen

Mine ærlige tanker efter skilsmissen – del 1

Del 1 – tiden efter: Kære alle sammen <3  Der har måske manglet lidt personlighed eller i hvert fald måske lidt personlige tanker eller erfaringer om, hvordan det egentlig var

Josefine Christiansen

Facebook gruppe – Det skilte Barn

Kære alle sammen ♥ Jeg har glædet mig meget til at dele denne nyhed med jer og jeg håber, helt ind til hjerte, at det bliver en succes og at

Josefine Christiansen

Sommerferie som skilsmissebarn!

Kære alle sammen. Så er jeg hjemme fra ferie og tænker derfor det er på tide, at få skrevet et nyt indlæg til jer. Som i nok ved, er vi

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply