Det behøver vi ikke hjemme hos mor!

.. Det siger far vi ikke må!
Regler! Der er lige så mange regler, som forældre.
Når man er mor, far og barn/børn har man ofte de samme holdninger og regler. Man finder i hvert fald en gylden middelvej, hvis man er uenig.
Sådan er det ikke heeelt i en sammenbragt familie. Her er der regler på hver side. Det vil sige, jeg havde mine regler og K havde hans. Men her stopper det jo ikke.. Nej, der er også lige en far på mine pigers side og sørme om der ikke også er en mor på bonusbørnenes side.
Jeg er stor tilhænger af et godt samarbejde, os forældre imellem. Det er yderst vigtigt at vi får tingene til at fungere så problemfrit som muligt, så vores kære børn intet bemærker.
Men hvad nu hvis vi er total uenige, altså følelsen af, at det, den anden forældre mener, bare er helt forkert og slet ikke giver mening. Den følelse bryder jeg min inderligt ikke om. Oprigtig føler jeg, at min rolle som med bestemmer/opdrager bliver taget fra mig. Og så bliver jeg faktisk til tider umulig at samarbejde med.. I know Hanne 5 år :S Min X mand og jeg har heldigvis sjældent sådanne situationer, men de er der og de skal løses. Både hans og min løsning kan være den rigtige. ( Selvom jeg inderst inde jo mener jeg altid har ret ;))
Men en ting er, at han er uenig med mig. Men hvad så med den kæreste der er kommet til.. Har hun også ret til at have en mening? Når de giver mig ret, så ja da.. Når ikke, så NEJ! 😉  – Jo mere jeg har tænker over det, så er det rigtig vigtigt for mig, at det er mine børns forældre der tager større beslutninger, så som hvornår det er tid til de Sociale Medier osv. Men ellers har bonusforældre selvfølgelig ret til at have en mening og opdrage på børnene. Man skal ikke kun være der når der er sjovt, der er også plads, når det er knap så sjovt.
Mine piger har en fantastik bonusmor, som jeg ved de sætter rigtig stor pris på, og som de holder rigtig meget af. Så når de kommer hjem og er ganske utilfredse med at de har fået nej til noget, så ved jeg at det er gjort med hjertet og ikke fordi hun bare kan sige nej. Så tak for dig!
Så til alle os bonusmødre.. Vi gør det pisse godt, vi gør det fra hjertet, selvom mor ikke altid synes det virker sådan og et kæmpe klap på skulderen, fordi vi tager os af børn, vi fra start måske ikke har ønsket.
 

Forrige Hvornår må børn være alene hjemme?
Næste Den berømte parkering...

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og

Bonusmor uden filter

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ? Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har

Bonusmor uden filter

1 dag til jul – er vi klar?

Vi slipper alle tøjler i år og holder jul på landet. Jeg har ingen forventninger til juleaften og satser bare på at få en hyggelig aften. Vi har alle 4 børn, så

Bonusmor uden filter

Når far er på øvelse

Herhjemme består familien af en mor der arbejder som planlægger på kontor og en far der er soldat. 8-16 jobs, ikke noget vildt der. Selvfølgelig kan der komme overarbejde, men

Bonusmor uden filter

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller

1 Comment

 1. Mona
  september 03, 22:51 Reply

  Nu er jeg kun bonusmor, men både mor og far bliver nødt til at acceptere at jeg også har grænser og regler uanset om de er strengere eller mere lempelige, da jeg også skal kunne være i det. Det er også mit hjem.
  Når det er sagt så har vi haft et fantastisk samarbejde omkring vores fælles næsten voksne datter. Ja hun er også min!!! Jeg har haft hende i næsten halvdelen af hendes liv. Nu bor hun så her hos os, da det var mere praktisk i forhold til at læse. Og hun er teenager med alt hvad det betyder og jeg sluger mange kameler. Men det er nok ikke værre end havde hun været min egen kød og blod.
  Hun har også en storesøster, som også har været hjemmeboende i perioder og det kræver klare grænser for både hende og mig. Nu bor hun for sig selv, Og vi har et fortroligt forhold.
  Det kan der også komme ud af at få en papdatter på 19…. nu 27.

Leave a Reply