Den berømte parkering…

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge.
Jeg havde enormt travlt, 30 min til at lave aftensmad, spise det, i trænings tøj og så afsted. Jeg parkerede, trak håndbremse og løb ind.
5 min. efter kom K ned og så undrene på mig. Han havde ikke helt forventet jeg var hjemme. Efter at han flere gange påstod, det var fordi bilen ikke holdt i indkørslen, måtte jeg jo rejse mig, for at vise ham, hvor jeg havde parkeret bilen ( Typisk mænd, de kan aldrig finde noget selv )
Jeg nåede kun lige at rejse mig, og så forstod jeg godt, hvorfor han ikke kunne se bilen i indkørslen.. Den holdt nemlig i en have længere nede af vejen – for helvede, nu når jeg ikke min træning, var min første tanke.
Nå, os ned og se om bilen var okay. Det kunne vi hurtigt konstatere, at den IKKE var.

Bakken, som bilen bakkede så fint ned af, helt selv.


 

Det var et drivhus…..


 

Den fantastiske parkering


 
En sød mand fra SOS kom og fik den hevet fri.. Altså efter han var færdig med at smile over den fantastiske parkering.
Torsdag ringede jeg til bilhandleren. Jeg skulle jo ligesom informere ham om at jeg havde fået min bil placeret hos ham. Han havde dog lige et spørgsmål; Hvad har du dog lavet? Bilen er jo skadet hele vejen rundt!? – Han fik historien og efter et lille grin fra ham af, sagde han meget overbærende; Jeg tror ikke den kommer ud og køre igen.. Han fik ret. Bilens synlige skader løb op i 60.000 kr. og så var det mekaniske ikke engang tjekket igennem.
Jeg har denne gang overladt det, at finde en bil, til K og min lillebror. Sidste gang endte ud i flere hyleture fra min side af, så jeg ville bare gerne have lov til at betale denne gang og smile når der igen stod en bil i min indkørsel. Og man må sige de har gjort et kæmpe stykke arbejde. Så i eftermiddags kørte den nye bil så fint ind i min indkørsel.

Den nye bil


 

Forrige Det behøver vi ikke hjemme hos mor!
Næste De der X´er...

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Fødselsdag i familien

Min mindste datter havde i går fødselsdag. 6 år! Hvor blev de lige af? – Første skole dag var i torsdags, så hun har faktisk haft mere fokus på det

Bonusmor uden filter

En sammenbragt familie…

Hvad er en sammenbragt familie egentlig? Hvem definere hvad en sammenbragt familie? Inden jeg selv fik min egen sammenbragte familie, var jeg overbevist om, at det mindede meget om en almindelig

Bonusmor uden filter

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på

Bonusmor uden filter

Farsdag – og andre begivenheds-dage…

Vi nærmer os farsdag og for mig betyder den dag lige meget som så mange andre begivenheds-dage. Jeg elsker Valentins dag, mors – og farsdag lige så højt som fødselsdage og juleaften.

Bonusmor uden filter

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ? Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor

Bonusmor uden filter

Godt nyt og et tilbageblik..

Så ramte vi årets sidste dag. Hvert år, når vi rammer denne dag, tænker jeg, at tiden flyver afsted, hurtigere end jeg kan følge med. Dette år har været en

5 Comments

  1. Sofie Kiil Nielsen
    september 03, 22:11 Reply

    Altså det var da godt det bare var bilen og ikke dig der trillede ned ad bakken ?

  2. Pia
    september 06, 21:20 Reply

    Tillykke med nye bil❤️

Leave a Reply