Den berømte parkering…

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge.
Jeg havde enormt travlt, 30 min til at lave aftensmad, spise det, i trænings tøj og så afsted. Jeg parkerede, trak håndbremse og løb ind.
5 min. efter kom K ned og så undrene på mig. Han havde ikke helt forventet jeg var hjemme. Efter at han flere gange påstod, det var fordi bilen ikke holdt i indkørslen, måtte jeg jo rejse mig, for at vise ham, hvor jeg havde parkeret bilen ( Typisk mænd, de kan aldrig finde noget selv )
Jeg nåede kun lige at rejse mig, og så forstod jeg godt, hvorfor han ikke kunne se bilen i indkørslen.. Den holdt nemlig i en have længere nede af vejen – for helvede, nu når jeg ikke min træning, var min første tanke.
Nå, os ned og se om bilen var okay. Det kunne vi hurtigt konstatere, at den IKKE var.

Bakken, som bilen bakkede så fint ned af, helt selv.


 

Det var et drivhus…..


 

Den fantastiske parkering


 
En sød mand fra SOS kom og fik den hevet fri.. Altså efter han var færdig med at smile over den fantastiske parkering.
Torsdag ringede jeg til bilhandleren. Jeg skulle jo ligesom informere ham om at jeg havde fået min bil placeret hos ham. Han havde dog lige et spørgsmål; Hvad har du dog lavet? Bilen er jo skadet hele vejen rundt!? – Han fik historien og efter et lille grin fra ham af, sagde han meget overbærende; Jeg tror ikke den kommer ud og køre igen.. Han fik ret. Bilens synlige skader løb op i 60.000 kr. og så var det mekaniske ikke engang tjekket igennem.
Jeg har denne gang overladt det, at finde en bil, til K og min lillebror. Sidste gang endte ud i flere hyleture fra min side af, så jeg ville bare gerne have lov til at betale denne gang og smile når der igen stod en bil i min indkørsel. Og man må sige de har gjort et kæmpe stykke arbejde. Så i eftermiddags kørte den nye bil så fint ind i min indkørsel.

Den nye bil


 

Forrige Det behøver vi ikke hjemme hos mor!
Næste De der X´er...

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Når K overtager planlægningen…

Jeg lider af et kæmpe kontrol-behov. Jeg har et enormt stort behov for at have kontrollen over selv de mindste ting. Det er alt fra store fester der planlægges, til

Bonusmor uden filter

2 uger – og jeg står stadig ??

2 uger som “alene-mor” slutter i dag kl 21! Nøj jeg glæder mig. Det er der faktisk flere årsager til. Et er at K faktisk kommer hjem, hvilket i sig

Bonusmor uden filter

Hvilke forventninger har du egentlig?

Ja, hvad forventer du egentlig af dine børn? Her tænker jeg overordnet på, hvad de selv kan, og hvad de bør kunne. Er du typen der hjælper meget eller er

Bonusmor uden filter

Husker du alenetiden med dit barn?

Jeg har hele tiden følt mig helt udenfor normalen, hvad ang. sammenbragte familier, der hersker der vist ingen tvivl om. Og jeg er af den klare overbevisning, at selvom K

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har

Bonusmor uden filter

Det behøver vi ikke hjemme hos mor!

.. Det siger far vi ikke må! Regler! Der er lige så mange regler, som forældre. Når man er mor, far og barn/børn har man ofte de samme holdninger og

5 Comments

  1. Sofie Kiil Nielsen
    september 03, 22:11 Reply

    Altså det var da godt det bare var bilen og ikke dig der trillede ned ad bakken ?

  2. Pia
    september 06, 21:20 Reply

    Tillykke med nye bil❤️

Leave a Reply