Den berømte parkering…

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge.
Jeg havde enormt travlt, 30 min til at lave aftensmad, spise det, i trænings tøj og så afsted. Jeg parkerede, trak håndbremse og løb ind.
5 min. efter kom K ned og så undrene på mig. Han havde ikke helt forventet jeg var hjemme. Efter at han flere gange påstod, det var fordi bilen ikke holdt i indkørslen, måtte jeg jo rejse mig, for at vise ham, hvor jeg havde parkeret bilen ( Typisk mænd, de kan aldrig finde noget selv )
Jeg nåede kun lige at rejse mig, og så forstod jeg godt, hvorfor han ikke kunne se bilen i indkørslen.. Den holdt nemlig i en have længere nede af vejen – for helvede, nu når jeg ikke min træning, var min første tanke.
Nå, os ned og se om bilen var okay. Det kunne vi hurtigt konstatere, at den IKKE var.

Bakken, som bilen bakkede så fint ned af, helt selv.


 

Det var et drivhus…..


 

Den fantastiske parkering


 
En sød mand fra SOS kom og fik den hevet fri.. Altså efter han var færdig med at smile over den fantastiske parkering.
Torsdag ringede jeg til bilhandleren. Jeg skulle jo ligesom informere ham om at jeg havde fået min bil placeret hos ham. Han havde dog lige et spørgsmål; Hvad har du dog lavet? Bilen er jo skadet hele vejen rundt!? – Han fik historien og efter et lille grin fra ham af, sagde han meget overbærende; Jeg tror ikke den kommer ud og køre igen.. Han fik ret. Bilens synlige skader løb op i 60.000 kr. og så var det mekaniske ikke engang tjekket igennem.
Jeg har denne gang overladt det, at finde en bil, til K og min lillebror. Sidste gang endte ud i flere hyleture fra min side af, så jeg ville bare gerne have lov til at betale denne gang og smile når der igen stod en bil i min indkørsel. Og man må sige de har gjort et kæmpe stykke arbejde. Så i eftermiddags kørte den nye bil så fint ind i min indkørsel.

Den nye bil


 

Forrige Det behøver vi ikke hjemme hos mor!
Næste De der X´er...

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

At mindske hverdagens konflikter…

Sponsoreret indlæg Når man er så stor en familie som vores, som halvdelen af tiden rummer 4 børn og 2 voksne, samt en kat og et hamster, så er alt

Bonusmor uden filter

En masse tanker…

Jeg har længe tænkt på at starte en blog om dét, at være bonusmor. Jeg har gjort mig enormt mange overvejelser. Hvordan skal “tonen” være?, Hvordan vil de “berørte” læsere

Bonusmor uden filter

Når far er på øvelse

Herhjemme består familien af en mor der arbejder som planlægger på kontor og en far der er soldat. 8-16 jobs, ikke noget vildt der. Selvfølgelig kan der komme overarbejde, men

Bonusmor uden filter

Fredag aften alene…

Med 4 børn ? Så helt alene er det ikke! Herhjemme gør K og jeg enormt meget ud af, at der skal være plads til vi begge to kan komme

Bonusmor uden filter

Når det hele ramler på en’ gang

Kender i det.. man glæder sig til årsskiftet, det er ligesom en ny start. Sådan er det i hvert fald for mig. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men årsskiftet

Bonusmor uden filter

Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Julen er på en og samme tid magisk og stressende. Det var den for mit vedkommende også i år. Jeg havde en vision om at nyde øjeblikket og være tilstede,

5 Comments

  1. Sofie Kiil Nielsen
    september 03, 22:11 Reply

    Altså det var da godt det bare var bilen og ikke dig der trillede ned ad bakken ?

  2. Pia
    september 06, 21:20 Reply

    Tillykke med nye bil❤️

Leave a Reply