Den 1.date efter skilsmissen; 20 kilo, hængebryster og appelsinhud

Den 1.date efter skilsmissen; 20 kilo, hængebryster og appelsinhud

Jeg havde været skilt i 1/2 år,  inden jeg vovede mig ud på den 1.date.
Helt ærligt, så anede jeg ikke, hvordan jeg skulle starte på det; altså det her med at date.Gitte Lykke Nielsen, mor til 3. Gitte er freelancefotograf.


Min mand og jeg, eller, min eksmand og jeg, hedder det jo, havde været gift i 15 år, så der var løbet lidt vand i åen siden jeg sidst slog mine folder på kødmarkederne. Ja, og så lige nogle lange trætte bryster og 20 kilo, det var der sandeligt også løbet på..Jeg er heldigvis så bredrøvet, at jeg ikke kan tjekke, om jeg også har fået strækmærker.

Med ærlighed kommer man længst eller?

1. spørgsmål, der meldte sig, var jo, hvor meget jeg skulle lyve på mit profilbillede. For, jeg vil jo gerne have mændene til at vise interesse, men på den anden side, så vil jeg hellere mødes med en, der siger ‘wooow du er meget pænere i virkeligheden’ end en, der slukøret siger ‘nå, så du er bekendt med photoshop?’. Men, status er, efter at have set mig i spejlet, at jeg nok skal lyve lidt. Bare en lille bitte smule.
Efter sådan ca. 100 selfies lykkedes det mig at få taget et, som så ud som om, at det var helt tilfældigt. Mine kinder blødte, så meget havde jeg suget dem ind og bidt mig fast i dem, så jeg så hulkindet og høj-kindbenet ud.
Ret hurtigt skrev jeg med flere mænd, som bød på uforpligtende kaffe eller vin på en af byens hyggelige steder. Jeg vil gerne drikke uforpligtende vin, og jeg var nærmest besat af at komme ud – jeg vil helst ikke stå tilbage, og lade min eksmand komme først i mål som charmør på nye eventyr, mens jeg bare sidder i sofaen.
Så det var bare med at sige ja og være klar til eventyr.

Mor-kroppen – vi elsker den (jo, vi gør)

Her meldte næste store spørgsmål sig. Skal man skrue mor-maven ned i ‘stram-op’ undertøj, og sidde uden at kunne trække vejret? Og, i bedste Bridget Jones stil, hvad hvis tøjet skal af? Er det så vigtigst med flad mave i grimt undertøj, eller en blød mave i frække blonder? Er strækmærker ligeså sexede som tatoveringer? Hvad med appelsinhud; er det ligeså lækkert som ferskenhud?
Er det overhoved så vigtig, hvordan jeg ser ud? Skulle en voksen mand ikke kunne tåle det således? Men det aner jeg jo ikke, eftersom jeg har været hjemme i 15 år og haft næsen lige nede i sporet med børn, mand, ligustahæk og rentetilpasningslån. Hvilket jeg for øvrigt ikke har fået styr på, efter jeg flyttede for mig selv. Sættes på to-do-listen.
Jeg er heldigvis også blevet 15 år mere livserfaren, og jeg skal have det sjovt. Så afsted kom jeg (jeg valgte de frække trusser).

At danse så maven blævrer

Min 1. date var fantastisk. Jeg havde besluttet mig for at have en sjov aften og skide hul i min blævrende mave og min charmerende dobbelthage.
Manden jeg mødtes med var jo heller ikke George Cloney. Faktisk fandt jeg ham overhoved ikke tiltrækkende, og valgte derfor at beholde mine blonder for mig selv. Men vi havde en fantastisk aften, og jeg grinte mere, end jeg længe har grint. Jeg følte mig nærmest født på ny – ude blandt folk og i mit es. Jeg tror måske, at jeg endda var charmerende og underholdende. Jeg var i hvertfald fuld nok til at føle mig sådan.
Jeg havde glemt, at jeg nyder at more mig. Det sidste halve år har trukket tænder ud med at lande på benene, men nu vil jeg i gang med at date. Ikke for at finde en ny kærlighed, for det orker jeg ikke, ikke sådan rigtigt ihvertfald. Men jeg vil ud og have det sjovt, møde nye mennesker og danse så mit flæsk blævrer. Jeg er ligeglad – livet skal nydes ♥

Forrige Danmark spiser sammen
Næste 10 ting I kan lave i påskeferien (næsten gratis)

Om forfatteren

Du vil også kunne lide

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply