De der X´er…

Hvad er det egentlig lige med dem…
Samtaleemnet på jobbet går til tider på de der X´er. Både vores egne, men også kæresten/mandens.
Der findes 2 slag x´er. Dem der er videre med deres eget liv og så er der dem, der IKKE er.
For lige at pudse egen glorie, så er jeg, heldigvis for mine pigers bonusmors skyld, en af dem der ER videre med mit eget liv. Jeg vil altid have en connection til min x-mand, grundet vores børn, og det er det. Og jeg er helt sikker på det er gengældt, hvilket gør vores samarbejde en del nemmere.
Men hvad så med dem der ikke er videre, dem der hænger i fortiden? – Hvor meget skal man som ny kvinde finde sig i? Og hvornår er det okay at sige fra? Er det okay at vise “tænder” for at markere territorium?
Vi mennesker ligner på mange måder dyr og især kvinder har et beskyttergen overfor det vi elsker og holder af. Det handler ikke altid om, at vi er usikre på det vi har, men ofte er det blot for at markere “her til og ikke længere” og det er sku okay!
Som ny kvinde skal vi ikke acceptere en X, der står i døren og råber ad os, en X som, i tid og utide, skriver til vores mand fordi hun for 117 gang i år, har fortrudt at hun igen igen smed ham ud. En X der vader ind i vores hjem, fordi hun har “glemt” at aflevere nøglen til det tidligere fælles hjem. Fandme NEJ! Det skal vi ikke finde os i! Det har været din tur frøken, nu er han videre.. BARE ÆRGERLIGT SONNY BOY! (Det lyder lidt bedre, når der er en mand vi skal afvise 😉 )
Jeg føler mig egentlig heldig, fordi jeg selv har en kæreste, hvis X Ikke er som ovenstående. Men det er der rigtig mange kvinder der oplever. Og ærligt, så forstår jeg godt dem, der til sidst giver op. Dem som ikke orker den, til tider, uendelige kamp.
Men hæng i skønne kvinder! I er bedre end det! Nogen gange er det nok at vise en hjørnetand, andre gange skal kloen med, men jeg er sikker på i gør det pisse godt! Om ikke andet, så er I ikke alene om oplevelsen af at have en kæreste med en sindsyg X. Dem er der mange af 🙂
Rigtig god aften herfra 🙂

…Var der aldrig en fornuftig kvinder, der sagde…


 
 

Forrige Den berømte parkering...
Næste Intet menneske er en ø

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

En sammenbragt familie…

Hvad er en sammenbragt familie egentlig? Hvem definere hvad en sammenbragt familie? Inden jeg selv fik min egen sammenbragte familie, var jeg overbevist om, at det mindede meget om en almindelig

Bonusmor uden filter

Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og ikke kun op til efterårsferien, men generelt ved fridage og ferier. Det forventes at der er lavet planer, der skal jo

Bonusmor uden filter

Kalder alle drengemødre..

Nu er jeg biologisk mor til 2 piger. Fra jeg har været 8 år gammel, har jeg kun boet med mine 2 søstre, så jeg er på vildsom udebane når

Bonusmor uden filter

For din eller børnens skyld?

Julen er en vigtig og hyggelig tid for mig. Den er fyldt med traditioner og stunder som minder mig om min barndom. Jeg mindes julen med glæde, og selvom jeg

Uncategorized @da

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

Bonusmor uden filter

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og

1 Comment

Leave a Reply