De der X´er…

Hvad er det egentlig lige med dem…
Samtaleemnet på jobbet går til tider på de der X´er. Både vores egne, men også kæresten/mandens.
Der findes 2 slag x´er. Dem der er videre med deres eget liv og så er der dem, der IKKE er.
For lige at pudse egen glorie, så er jeg, heldigvis for mine pigers bonusmors skyld, en af dem der ER videre med mit eget liv. Jeg vil altid have en connection til min x-mand, grundet vores børn, og det er det. Og jeg er helt sikker på det er gengældt, hvilket gør vores samarbejde en del nemmere.
Men hvad så med dem der ikke er videre, dem der hænger i fortiden? – Hvor meget skal man som ny kvinde finde sig i? Og hvornår er det okay at sige fra? Er det okay at vise “tænder” for at markere territorium?
Vi mennesker ligner på mange måder dyr og især kvinder har et beskyttergen overfor det vi elsker og holder af. Det handler ikke altid om, at vi er usikre på det vi har, men ofte er det blot for at markere “her til og ikke længere” og det er sku okay!
Som ny kvinde skal vi ikke acceptere en X, der står i døren og råber ad os, en X som, i tid og utide, skriver til vores mand fordi hun for 117 gang i år, har fortrudt at hun igen igen smed ham ud. En X der vader ind i vores hjem, fordi hun har “glemt” at aflevere nøglen til det tidligere fælles hjem. Fandme NEJ! Det skal vi ikke finde os i! Det har været din tur frøken, nu er han videre.. BARE ÆRGERLIGT SONNY BOY! (Det lyder lidt bedre, når der er en mand vi skal afvise 😉 )
Jeg føler mig egentlig heldig, fordi jeg selv har en kæreste, hvis X Ikke er som ovenstående. Men det er der rigtig mange kvinder der oplever. Og ærligt, så forstår jeg godt dem, der til sidst giver op. Dem som ikke orker den, til tider, uendelige kamp.
Men hæng i skønne kvinder! I er bedre end det! Nogen gange er det nok at vise en hjørnetand, andre gange skal kloen med, men jeg er sikker på i gør det pisse godt! Om ikke andet, så er I ikke alene om oplevelsen af at have en kæreste med en sindsyg X. Dem er der mange af 🙂
Rigtig god aften herfra 🙂

…Var der aldrig en fornuftig kvinder, der sagde…


 
 

Forrige Den berømte parkering...
Næste Intet menneske er en ø

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Sommerferien – Let the show begin

Vores planlægning af sommerferie starter allerede i december/januar. Det gør det fordi jeg skal indgive ferie tidligt på mit job. Det er tidligt, I know. Men det er sådan det

Bonusmor uden filter

Siger du nogen gange nej – bare fordi du har lyst?

Jeg har holdt en “lille” pause fra bloggen. Det har været nødvendigt og sådan er det sommetider. Især i mit liv. Jeg har stort behov for at kunne trække stikket

Bonusmor uden filter

For din eller børnens skyld?

Julen er en vigtig og hyggelig tid for mig. Den er fyldt med traditioner og stunder som minder mig om min barndom. Jeg mindes julen med glæde, og selvom jeg

Bonusmor uden filter

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det

Bonusmor uden filter

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller

Bonusmor uden filter

Når det hele ramler på en’ gang

Kender i det.. man glæder sig til årsskiftet, det er ligesom en ny start. Sådan er det i hvert fald for mig. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men årsskiftet

1 Comment

Leave a Reply