Day one, all by my self….

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ?
Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor kan jeg også blive kørt træt. Jeg har simpelthen for store forventninger til mig selv, hele tiden. Alt vasketøj skal være i bund, maden stå klar kl 17.30 og vi skal så sandelig nå at hygge os også.. Jeg tænker hver gang, nåræ jeg sætter mig i sofaen om aftenen; Nu må det snart stoppe, gear ned Hanne!
Men intet hjælper, jeg har så meget pli at jeg ikke sætter mig før huset står skrapt. Og for hvilken årsag? Jeg får ikke besøg ( det har jeg jo sjovt nok ikke rigtig tid til ) og  pigerne kunne ikke være mere ligeglad. Det er først når de skal gå med bar røv i skole, at de brokker sig ??‍♀️
Så hvad er det lige der får mange kvinder, især mig selv, til at have disse forventninger om at alt skal være perfekt hele tiden?
For mit eget vedkommende, så slapper jeg bedst af, når der er ryddet op og gjort rent. Jeg har svært ved at smide mig på sofaen, hvis det hele flyder. Men jeg ville ønske jeg kunne. Og jeg øver mig faktisk! – ikke at det er med stor succes endnu, men jeg forsøger. Men for fanden, hvor svært kam det lige være??
Hvordan har i det med rod, har I den egenskab at kunne smide jer på sofaen og lukke øjnene eller lige så stor en oprydningstosse som mig? ❤
God aften ❤
Kram Hanne ?

Forrige Hvordan kan du hjælpe dine børnebørn i en skilsmisse?
Næste Min søn tror, han skal erstatte sin far i vores hjem

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller

Bonusmor uden filter

1 dag til jul – er vi klar?

Vi slipper alle tøjler i år og holder jul på landet. Jeg har ingen forventninger til juleaften og satser bare på at få en hyggelig aften. Vi har alle 4 børn, så

Bonusmor uden filter

Når far er på øvelse

Herhjemme består familien af en mor der arbejder som planlægger på kontor og en far der er soldat. 8-16 jobs, ikke noget vildt der. Selvfølgelig kan der komme overarbejde, men

Bonusmor uden filter

En lille lyd..

Der har været lidt stille på bloggen og det er der en grund til. Faktisk flere grunde. Den ene grund er, at soldaten har været på øvelse i knap 4

Bonusmor uden filter

Godt nyt og et tilbageblik..

Så ramte vi årets sidste dag. Hvert år, når vi rammer denne dag, tænker jeg, at tiden flyver afsted, hurtigere end jeg kan følge med. Dette år har været en

Bonusmor uden filter

Kan familien blive FOR stor?

Jeg har altid selv været en del af en stor familie. 3 søskende og en halv søster. I bund og grund har jeg altid betragtet min halv søster, som en

3 Comments

 1. Hanne Konnerup
  februar 12, 21:24 Reply

  Uuuhhh heldigvis så lider jeg bestemt ikke af den samme sygdom, og hvor er jeg taknemmelig for det. Jeg tror jeg med alderen bare er blevet komplet ligeglad med hvad andre mener, tænker og tror, og det vi ikke når i dag, det når vi nok en amden dag. Selvføkgelig skal køkkenet gerne være ryddeligt inden jeg sætter mig, men alt andet siger jeg pyt til, vi når det nok alt sammen. Så hellere en god bog eller en god serie. Der kommer jo ikke nogen og klapper dig på hovedet og siger “hvor er det fint”. Så husk at sige pyt <3

 2. Heidi
  februar 12, 22:12 Reply

  Som mor til en dreng på 1år og med en mand der er selvstændig. Jeg selv har kroniske smerter ig slidgigt i ryggen og med tiden har jeg lært at slappe af og lade vasketøj være vasketøj og støv være støv. Men det har godt nok taget tid.

 3. Pernille Lærke
  februar 13, 06:08 Reply

  Jeg har det stik modsat, jeg ville ønske jeg havde mere pli! Jeg kan uden nogle problemer sagtens smide mig på sofaen selvom huset flyder ? men hvis jeg ved at jeg skal have gæster den efterfølgende dag eller lign, så går tornadoen her i gang og så skal huset shine ? så helt privat kan jeg sagtens leve i rod, men andre må bare ikke se det ?
  Men tror også det handler meget om hvordan man er opdraget hjemmefra. I min fars hjem skulle der altid være skinnnende rent, for tænkt hvis der kom uventede gæster( men det gør der altså sjælent) og tror bare jeg er træt af at rydde op hvis der alligevel ikke er nogen der skal se det, så kan jeg ligeså godt bruge tiden på noget andet ?

Leave a Reply