At mindske hverdagens konflikter…

Sponsoreret indlæg
Når man er så stor en familie som vores, som halvdelen af tiden rummer 4 børn og 2 voksne, samt en kat og et hamster, så er alt der kan gøre hverdagen nemmere, meget kærkommen.
Hvis det havde været 4 børn, med 4 forskellige køn ( hvordan, aner jeg ikke) så havde det været noget kun nemmere. Men det er de ikke og vi har 3 piger og 1 dreng. Ikke nok med at de 3 er af samme køn, de er næsten også samme alder/størrelse. I hvert fald når farmand skal ordne deres vasketøj – det er som om at en str. 146 rumpe sagtens kan være i en str. 116 trusse… Eller for den sags skyld, at en overkrop i str. 134 sagtens kan presses ned i en bluse i str. 122..
At skrive i tøjet, virker ikke for os. Dels fordi vi ofte sælger tøjet, efter endt brug, men også fordi noget tøj går i arv, og derved er det enormt upraktisk at der er står ét navn i en trøje, som tilhører en anden. “Jamen kender skolen ikke søskendende” Jo, men vi er så “heldig” at de ikke går på samme skole :/
Derfor bruger vi klistermærker med navn på. Det er en fantastisk opfindelse, og på byhappyme.com findes de fineste mærker.

Det er muligt at vælge mellem 3 skrifttyper samt et symbol, så hvis barnet ikke kan læse, eks. børnehave børn, så kan de genkende symbolet. Mega smart! I sær med en datter som kaster om sig med hendes tøj, som var hendes mor millionær.
 
Da jeg alligevel var inde på byhappyme.com fandt jeg yderligere noget smart. Bestik med navn. Ikke fordi vi mangler bestik, men fordi jeg hver morgen har 2 piger der kan blive noget så uenig om, hvilken gaffel, de skal hver især skal have. Mest J på 6 år. Hun har brug for fast rutiner, så hvis den lille gaffel, som hun elsker at spise med, ikke er ledig, eller storsøster har snuppet den, så bryder hendes verden sammen. Jeg så straks at hun kunne få meget glæde af at have hendes eget bestik. Og da de kom med posten, var ingen øjne tørre. Hun spiste med det i går aftes og gaflen skulle meget gerne være klar til morgen også. Jeg fornemmer at jeg bliver mange konflikter kvit i fremtiden 😀

Eftersom jeg, da jeg bestilte på byhappyme.com, stadig ventede på min lille niece skulle ankomme til verden, tjekkede jeg samtidig udvalget ud, på sutter, bamser og alt det andet, man kan få til de små størrelser. Og der er så mange fine ting. Jeg blev helt grebet af stemningen og bestilte en sutteklud/bamse til den kommende niece.

Heldigt for mig, var fragten 1-2 dage, for min lille niece valgte at komme 7 uger før tid og så dagens lys allerede dagen efter jeg havde bestilt pakken. Så da jeg troppede op på barselsgangen, havde jeg den fineste indpakket gave med.

Er det ikke en smuk indpakning? ?
Alle produkterne og andre vildt lækre ting, kan købes på https://byhappyme.com
 
 

Forrige Når far er den bedste far i verden, selvom han var en dårlig kæreste
Næste Legater og støtte til ferie som enlig forsørger

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Fredag aften alene…

Med 4 børn ? Så helt alene er det ikke! Herhjemme gør K og jeg enormt meget ud af, at der skal være plads til vi begge to kan komme

Bonusmor uden filter

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller

Bonusmor uden filter

Farsdag – og andre begivenheds-dage…

Vi nærmer os farsdag og for mig betyder den dag lige meget som så mange andre begivenheds-dage. Jeg elsker Valentins dag, mors – og farsdag lige så højt som fødselsdage og juleaften.

Bonusmor uden filter

Fri-weekend, børnefri – kært barn har mange navne…

Der findes rigtig mange deleordninger, nogen er til 50/50, andre 12/14 og så er der alle dem imellem.. Jeg hader at dele mine børn, men jeg gør det selvfølgelig for deres

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt,

Bonusmor uden filter

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ? Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply