5 dage som alene-mor og en hel weekend alene

5 dage som alene-mor og en hel weekend alene

Da vi ramte fredag igår, faldt en lille sten fra mit hjerte. I made it! Første uge alene med pigerne. Besvares, vasketøjet flød i alle rum og jeg føler ikke jeg har lavet andet end at rydde op og lave mad. But I made it!!
Fredag aften endte på sofaen, præcis som jeg havde planlagt. Åh Gud det var rart at have sofaen for mig selv og tv’et viste min yndlingsfilm – julefilm ??☃
Jeg benyttede tiden uden børn, til at starte op på julegave indkøb. Efter jeg har været syg med stress, og egentlig stadig meget nemt bliver ramt at panik, når der er pres omkring mig, er jeg nød til at tage mine forbehold og købe gaverne, når der er mindst mulige mennesker. Men så havde jeg jo eftermiddagen til at påbegynde min julepyntning.


Jeg har ikke besluttet mig endnu, om jeg henter julekasserne ind i denne weekend eller jeg venter til næste. Dog er jeg blevet forelsket i brugen af isoleringtape. Kun kreativiteten sætte grænserne ??
Mit yndlingskøb af julepynt er dog denne bil ??????

Nu glæder jeg mig altså til at få alle børn hjem, julen er den mest fantastiske tid og børn gør den bare endnu mere magisk ??☃????
Fantastisk lækker lørdag til jer ❤
Kram Hanne

Forrige Må jeg fortælle mine børn, at jeg savner dem, når de er hos far?
Næste 2 uger - og jeg står stadig ??

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller

Bonusmor uden filter

Når det hele ramler på en’ gang

Kender i det.. man glæder sig til årsskiftet, det er ligesom en ny start. Sådan er det i hvert fald for mig. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men årsskiftet

Uncategorized @da

Meget mærkelig famile…

Da jeg blev skilt fra mine pigers far, var der tid til at tænke over hvilken person jeg var blevet til, i vores forhold og hvad jeg ønskede for fremtiden.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply