1 dag til jul – er vi klar?

1 dag til jul – er vi klar?

Vi slipper alle tøjler i år og holder jul på landet. Jeg har ingen forventninger til juleaften og satser bare på at få en hyggelig aften. Vi har alle 4 børn, så det i sig selv, er en gave.
Jeg er enormt traditionsbundet, men det falder altid sammen for mig, fordi jeg sætter forventningerne op til den helt store julefest. Vi skal nå at lave den perfekte and og steg, vi skal nå i kirke, huset skal skinne og samtidig skal vi huske at nyde dagen. Det kan på ingen måde lade sig gøre, for mig. Jeg har alt for mange tanker om, hvordan juleaften er perfekt og når jeg går i seng, har jeg knap nok opdaget dagen.
I år er min taktik en anden. Jeg vil forsøge at lade forventningerne blive hjemme i skuffen og være i nuet. Opleve det der sker og nyde de øjeblikke jeg får foræret helt gratis. Jeg vil sætte pris på de mennesker jeg omgiver mig med og ikke hvilken pynt der er på bordet. Det er min første jul, efter jeg var ramt af stress, og derfor også muligheden for at gøre alting anderledes.
Gavebudgetterne til børnene er holdt nede i år, lidt af samme årsag. Vi skal nyde de gaver vi får, i stedet for at drukne i en overflod af gaveregn, som vi ikke engang ved hvem er fra, når det hele er pakket op.
Selvom jeg har en taktik, så er den alligevel løbet lidt fra mig.. Dagene op til jul, får vi gæster og skal besøge familie for at ønske god jul og bytte julegaver. Der er allerede alt for mange planer. Til tider er det godt, at jeg har brug for struktur, det gør at jeg virkelig får planlagt ned til mindste detalje.
Hjemme hos os har pigernes far og jeg den aftale, at vi hjælper pigerne med at købe en lille julegave til mor og far. Det gør vi udelukkende for pigernes skyld. Nu er de så store, at de også gerne vil lave julegaver til mor og far. De julegaver er uden sammenligning de bedste gaver jeg kan få.
Hvad er jeres traditioner til jul og jeres forventninger til julen, gaver osv.?
Rigtig god jue❤?☃??
Kram Hanne

Forrige Juletur til Berlin
Næste Jule-fakta i de danske skilsmissefamilier

Om forfatteren

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 Indlæg

Bonusmor uden filter skriver ærligt om livet i den store sammenbragte familie med 4 børn. Glæd dig til det sjove, det sure og det altid ærlige indblik i livet med dine og mine børn

Se alle indlæg fra denne forfatter →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Farsdag – og andre begivenheds-dage…

Vi nærmer os farsdag og for mig betyder den dag lige meget som så mange andre begivenheds-dage. Jeg elsker Valentins dag, mors – og farsdag lige så højt som fødselsdage og juleaften.

Bonusmor uden filter

Godt nyt og et tilbageblik..

Så ramte vi årets sidste dag. Hvert år, når vi rammer denne dag, tænker jeg, at tiden flyver afsted, hurtigere end jeg kan følge med. Dette år har været en

Bonusmor uden filter

En masse tanker…

Jeg har længe tænkt på at starte en blog om dét, at være bonusmor. Jeg har gjort mig enormt mange overvejelser. Hvordan skal “tonen” være?, Hvordan vil de “berørte” læsere

Bonusmor uden filter

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ? Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor

Bonusmor uden filter

En lille lyd..

Der har været lidt stille på bloggen og det er der en grund til. Faktisk flere grunde. Den ene grund er, at soldaten har været på øvelse i knap 4

Bonusmor uden filter

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply