CoPilots vilkår & privatlivspolitik

Vores abonnementsmodel er valgt af etiske årsager. Vi bruger ikke data som forretningsmodel, som du kender det fra fx Facebook og Google.
Læs mere om CoPilots vilkår her:

Samtykke af databehandling

Ved oprettelse af en CoPilotsprofil, accepterer du CoPilots betingelser for persondata.
Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med persondataloven og persondataforordningen.
Din email og dit telefonnummer bruges til at verificere din profil samt give dig et sikkert login.

30 dages prøveperiode

Du får 30 dages prøveperiode på dit abonnement. Denne prøveperiode er uden betaling, og hvis du opsiger dit abonnement indenfor disse 30 dage, bliver du IKKE faktureret.

Abonnement

Vi har valgt at tilbyde vores brugere et abonnement, da vi mener, at denne forretningsmodel er den sikreste, når det drejer sig om børn og forældre. Vi bruger derfor ikke data som forretningsmodel, som du kender det fra fx Facebook og Google.
Et CoPilots abonnement købes via iTunes og Google play, og der skal være tilknyttet et gyldigt kreditkort til dit Apple-ID.
Abonnementet bliver fornyet automatisk, medmindre du opsiger det senest 24 timer inden udgangen af den aktuelle abonnementsperiode. Du kan slå den automatiske fornyelse fra dine kontoindstillinger efter købet.
Opsigelse og reklamation foregår via gældende vilkår i App store og Google Play.

Generelt om formål

Formålet med behandling af ovenstående personoplysninger er at oprette din profil samt administrere din CoPilots konto, hvor du og de andre i dit hjem, har mulighed for at læse hinandens indhold, benytte appens funktionalitet og kommunikere med hinanden. Kommunikation og deling af indhold mellem dig og andre profiler i CoPilots, foregår kun efter gensidig aftale og du vælger selv, hvilket af dit indhold, du vil dele.

Adgang til indsigt, berigtigelse, sletning, begrænsning eller indsigelser

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du har derudover ret til at kræve registrerede personoplysninger om dig berigtiget eller slettet eller behandlingen heraf begrænset. Såfremt du anmoder om sletning eller begrænsning af oplysninger, som er nødvendige for at opretholde en profil og gøre brug af CoPilots, vil CoPilots ikke længere kunne tilbyde dig adgang til CoPilots app.
Der kan efter persondataforordningen være konkrete situationer, hvor CoPilots ikke er forpligtet til at efterkomme ovenstående rettigheder. Hvis du ønsker indsigt i berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, som er registreret om dig hos CoPilots, begrænsning af behandling af de registrerede personoplysninger eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse til CoPilots på e-mail.

Dataportabilitet

Du har ret til at få udleveret eller overført dine personoplysninger til en anden dataansvarlig, hvis det er teknisk muligt.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Dette kan ske ved henvendelse til CoPilots via e-mail.

Varighed af opbevaring

Ved inaktivitet vil dine oplysninger blive slettet efter 2 år.

Dataansvarlig

CoPilots ApS CVR-nr. 37201952, Dronning Olgas Vej 26, 2000 Frederiksberg

Klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.