CoPilots vilkår & privatlivspolitik

Her kan du læse om CoPilots vilkår for oplysninger og vilkår.

Samtykke af databehandling

Ved oprettelse af en CoPilotsprofil, accepterer du CoPilots betingelser for persondata. Uden samtykke, kan du ikke oprette en profil.
Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med persondataloven og persondataforordningen.

Dataansvarlig

SwapKids ApS CVR-nr. 37201952, Gl.Mønt 19, 1117 Kbh K

Formål med personoplysninger

I forbindelse med oprettelse af dit CoPilots-hjem, beder vi dig om at give os følgende oplysninger.

Din e-mailadresse
Dit navn
Dit telefonnummer

Din email og dit telefonnummer bruges til at verificere din profil samt give dig et sikkert login.Intet af det indhold, som du deler i CoPilots, deles med 3.part.

Generelt om formål

Formålet med behandling af ovenstående personoplysninger er at oprette din profil samt administrere din CoPilots konto, hvor du og de andre i dit hjem, har mulighed for at læse hinandens indhold, benytte appens funktionalitet og kommunikere med hinanden. Kommunikation og deling af indhold mellem dig og andre profiler i CoPilots, foregår kun efter gensidig aftale og du vælger selv, hvilket af dit indhold, du vil dele.

Abonnement

Et CoPilots abonnement købes via iTunes, og der skal være tilknyttet et gyldigt kreditkort til dit Apple-ID. Abonnementet bliver fornyet automatisk, medmindre du opsiger det senest 24 timer inden udgangen af den aktuelle abonnementsperiode. Du kan slå den automatiske fornyelse fra dine kontoindstillinger efter købet. Betalingen gennemføres, når du accepterer købet. Abonnemtentet træder dermed i kraft med det samme, og en evt. resterende/ubrugt gratis “Prøveperiode” bortfalder og godtgøres ikke. Der er ingen binding udover den periode, man betaler for.
Opsigelse og reklamation foregår via gældende vilkår i App store og Google Play.

Adgang til indsigt, berigtigelse, sletning, begrænsning eller indsigelser

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du har derudover ret til at kræve registrerede personoplysninger om dig berigtiget eller slettet eller behandlingen heraf begrænset. Såfremt du anmoder om sletning eller begrænsning af oplysninger, som er nødvendige for at opretholde en profil og gøre brug af CoPilots, vil CoPilots ikke længere kunne tilbyde dig adgang til CoPilots app.
Der kan efter persondataforordningen være konkrete situationer, hvor CoPilots ikke er forpligtet til at efterkomme ovenstående rettigheder. Hvis du ønsker indsigt i berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, som er registreret om dig hos CoPilots, begrænsning af behandling af de registrerede personoplysninger eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse til CoPilots på e-mail.

Dataportabilitet

Du har ret til at få udleveret eller overført dine personoplysninger til en anden dataansvarlig, hvis det er teknisk muligt.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Dette kan ske ved henvendelse til CoPilots via e-mail.

Varighed af opbevaring

Ved inaktivitet vil dine oplysninger blive slettet efter 2 år.

Klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.